Komentara: 12
Pregleda: 16864

Davor Štefanek u poseti OŠ "Đuro Salaj"

22.09.2016. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
Zlatni olimpijac Davor Štefanek posetio je danas OŠ „Đuro Salaj“ i okupljenim đacima govorio o rvanju i značaju bavljenja sportom.
Davor Štefanek u poseti OŠ "Đuro Salaj"

Okupljenim školarcima Štefanek je pričao o svojim prvim rvačkim koracima, uloženom trudu i radu koji su ga doveli do najsjajnijih odličja, kao i o svim prednostima rvanja. Potom su članovi Rvačkog kluba „Spartak“, u čijim vitrinama se nalaze 33 medalje sa najvećih svetskih i evropskih takmičenja, demonstrirali tehnike i pravila ovog borilačkog sporta. 

Štefanek je đake podsetio da 1. oktobra počinje ligaško takmičenje i pozvao ih da dođu u Halu sportova i bodre svoje sugrađane u borbi za titulu prvaka.

- Deca su se i sama oprobala u rvanju, kako bi videla da rvanje nije strašan sport. Nadam se da će poželeti da nam se priključe, da dođu na trening i da se bliže upoznaju sa njim – rekao je Davor Štefanek, koji će i u narednom periodu obilaziti škole i popularizovati rvanje. - Od ovolikog broja dece, i da se bar jedan priključi za nas bi bio veliki rezultat, ali nadam se da će ih biti više.

Davor Štefanek u poseti OŠ "Đuro Salaj"

Đaci i uprava škole šampiona su dočekali u dvorištu, jer fiskulturnu salu još uvek nemaju.

- Nezvanična informacija je da će se sledeće godine iz budžeta stići sredstva za izgradnju fiskulturne sale, ali to je jedan zahtevan projekat i neophodno je uključiti i druge strukture – objašnjava direktorka škole Mimica Andrić. - Među našim učenicima imamo buduće šampione, koji iako nemaju uslova, beleže dobre sportske rezultate.

 

Izvor: Subotica.com
Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom Susret osnovaca sa olimpijskom šampionom, Davorom Štefanekom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 16864
Povezane teme

davor štefanek

oš đuro salaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.