Komentara: 0
Pregleda: 4650

Dan škole "Miloš Crnjanski"

26.10.2012. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Đaci i nastavnici osnovne škole “Miloš Crnjanski” svečanim programom obeležili su 46. rođendan ove obrazovne ustanove. Specifičnost škole čine njene sekcije, a đaci kažu da im je đačko doba najlepše u životu.
Dan škole "Miloš Crnjanski"

Velikan srpske književnosti po kojem ova škola nosi naziv jedan je od najznačajnijih pesnika, pripovedača, romansijera I publiciste u srpskoj literaturi dvadesetog veka. Đaci škole “Miloš Crnjanski” sa kojima smo razgovarali obožavaju svoju školu.

Školu pohađa 272 učenika u 14 odeljenja na srpskom jeziku. Specifičnost škole čine njene sekcije koje vode nastavnici I to iz predmeta koji nosi njihovo profesionalno opredeljenje.

Program obeležavanja dana škole obeležile su pesme Miloša Crnjanskog u izvedbi učenika škole, kao I muzički program koji su pripremili nastavnici I učitelji škole sa decom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4650
Povezane teme

osnovna škola miloš crnjanski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.