Komentara: 2
Pregleda: 5272
Foto

Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici

27.04.2017. u 17:48h
Izvor: TV Subotica
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe danas je otvorio vrata svim zainteresovanim srednjoškolcima-maturantima, kojima je predstavljen studijski i stipendijski program ove visokoobrazovne ustanove.
Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, jedini je privatni fakultet u Subotici, koji ima akreditovano odeljenje i sopstvenu modernu zgradu, opremljenu najsavremenijom opremom, koju su budući studenti danas imali priliku da obiđu. U ovoj obrazovnoj ustanovi ističu da osećaju dužnost i odgovornost da zadrže mlade na studiranju u našem gradu, što im je dodatni podsticaj da im pruže što kvalitetniji izbor.

- Trenutno imamo tri stipendijska programa na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe - program pune stipendije dr prof. Slavko Carić, koje obuhvata školarinu od 6.000 evra za kompletno školovanje, zatim stipendiju koja pokriva pola školovanja na našem fakultetu i novu stipendiju odnosno stipendije za naše najbolje studente, rekao je Srđan Cvijanović, PR menadžer.

Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici

U okviru Dana otvorenih vrata, održano je predavanje na temu „Vršnjačko nasilje“, predavači su bili osnovni javni tužilac, Livija Panić Miletić i sudija Višeg suda u Subotici, Milena Radivojev. Da je zainteresovanost za Pravni fakultet u Subotici velika, govori i veliki odaziv maturanata iz subotičkih srednjih škola.

- Sporazumi o partnerstvu sa subotičkim srednjim školama svedoče o jako dobroj saradnji, pa danas očekujemo da će doći svi maturanti. Zainteresovanost je izuzetno dobra i mi smo ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe izuzetno zadovoljni, dodao je Cvijanović.

Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici

Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici

Prednost studiranja na subotičkom Pravnom fakultetu, pored ušteda za troškove smeštaja, ishrane i puta, je veliki značaj koji ova visokoobrazovna ustanova pridaje praktičnom radu u subotičkim sudovima, tužilaštvu, notarskoj, advokatskoj i privrednoj praksi, koja je na raspolaganju budućim subotičkim pravnicima.     

Izvor: TV Subotica
Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5272
Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.