Komentara: 0
Pregleda: 7647
Foto

Cveće i sadnice preplavili centar grada

27.10.2022. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
Cveće i sadnice preplavili centar grada

Gradska kuća danas je opasana najlepšim bojama i mirisima jeseni. U samom centru grada počeli su Sajam cveća i „Garden flora“, manifestacije koje će nerednih dana Subotičanima predstaviti bogatu ponudu vrtnog i sobnog cveća, začina, baštenskog materijala...

- Ova manifestacija dva puta godišnje ulepšava naš centar grada. Ovaj prelep kolorit se savršeno uklapa sa našom Gradskom kućom i centrom grada i raspoloženjem Subotičana, koje je uvek vedro. Cvećem se izražavaju emocije, ljubav, žaljenje, to je nešto što nam ulepšava život. Takođe, na ovoj manifestaciji građani mogu da kupe lepo cveće i sadnice i njima opleme svoje bašte i dvorišta – istakao je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu, prilikom otvaranja Sajma cveća.

Cveće i sadnice preplavili centar gradaProizvođači iz cele zemlje predstavili su se na šestom Sajmu cveća. Iako je jesenji Sajam slabiji od prolećnog, brojni izlagači i posetioci nisu izostali.

- Jesenji Sajam cveća služi da se dokupe sadnice, ali i kako se organizuje uoči velikog sveca, mnogi će iskoristiti priliku da kupe cveće. Subotičani su zaljubljenici u cveće i prepoznaju šta je lepo i kvalitetno – kaže organizator Dušan Kontić. – Sada je najtraženije zimzeleno bilje, tuje i borovi, zimske ruže, hrizenteme... Uglavnom, svako može da naće ono što mu treba.

Cveće i sadnice preplavili centar grada

Izvor: Subotica.com

Vašar cveća na trgu

Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu Vašar cveća na trgu
Pogledaj ostale fotografije

Izložba i vašar cveća "Garden flora"

Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora" Izložba i vašar cveća "Garden flora"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7647
Povezane teme

sajam cveća

izložba i vašar cveća i bašte

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.