Komentara: 3
Pregleda: 5936

"Čistoća" radi po planu, počela prolećna akcija odvoženja kabastog otpada

17.03.2020. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
Sve redovne aktivnosti JKP "Čistoća i zelenilo", u pogledu odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava, održavanja higijene grada i prolećne akcije odvoženja kabastog otpada, odvijaju se po planu, bez izuzetaka, poručuju nadležni.
"Čistoća" radi po planu, počela prolećna akcija odvoženja kabastog otpada

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica počela je ove sedmice, a kontejneri će biti postavljeni u Čantaviru, Bačkom Dušanovu, Višnjevcu i Đurđinu. Uz ovu akciju, sve ostale aktivnosti koje su u nadležnosti JKP "Čistoća i zelenilo" odvijaće se po planu, te ne postoji bojazan od nagomilavanja otpada u vreme vanrednog stanja, poručuje Elizabeta Tumbas, izvršna direktorka preduzeća.

- Sve naše aktivnosti se 100 odsto izvršavaju, nemamo nikakve aktivnosti koje su obustavljene - kaže Tumbas.

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada su u ponedeljak i utorak postavljeni Mesnoj zajednici Čantavir, na uglu ulica Maršala Tita i Železničkog trga (dva kontejnera), Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita (dva kontejnera).

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajednici Bačko Dušanovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Petra Drapšina i S. Markovića, na uglu 2. Nove i Ive Lole Ribara, i na uglu Partizanske ulice br. 46. Istog dana, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Višnjevac, na uglu ulica Zmaj Jovine i Marije Bursać, M. Oreškovića i Ilije Lubarde, Ilije Lubarde i Labusove, i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

U četvrtak i petak kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Đurđin, na uglu ulica Vladimira Nazora i Borisa Kidriča (dva kontejnera), Bose Milićević i Borisa Kidriča (dva kontejnera), i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske (dva kontejnera).

"Čistoća" radi po planu, počela prolećna akcija odvoženja kabastog otpada

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 16. marta, a trajaće sve do 11. juna. Kompletan plan akcije, uz spisak svih mesnih zajednica po datumima, možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 5936

Povezane vesti

Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.