Komentara: 70
Pregleda: 12815
Video
Foto

Celodnevna blokada raskrsnice kod Patrije počela u 10 časova

15.08.2022. u 11:36h > 13:12
Izvor: Subotica.com
Celodnevna blokada raskrsnice kod Patrije počela u 10 časova

Šesti dan protesta danas nam donosi najradikalnije do sad proteste paora sa severa Vojvodine. Tokom jutrošnjeg obraćanja medijima, kao jedna od mera koja ima za cilj skretanje pažnje na njihove probleme, odnosno zahteve, biće blokada međunarodnog puta, raskrsnice kod Patrije.

Kako je saopšteno traktori će preprečiti put na samoj raskrsnici, počevši od 10 časova do večeras u 20 časova, ukoliko se nešto značajnije ne promeni tokom centralnih pregovora koji se danas obavljaju u Beogradu.

Celodnevna blokada raskrsnice kod Patrije počela u 10 časova

Celodnevna blokada raskrsnice kod Patrije počela u 10 časovaTokom blokade na svakih sat i po vremena praviće se pauza od pola sata kada će se propustiti vozila koja su se zatekla u međuvremenu na raskrsnici. Tokom čitavog dana propuštaće se hitni slučajevi i službe. Biće blokirana sva četiri pravca.

Jutros su se u Štrosmajerovoj ulici okupio dosada najveći broj traktora što je osetno poremetilo funkcionisanje saobraćaja u ovoj ulici u strogom centru. Podsetimo, sinoć je ova ulica bila blokirana od 18 do 21 čas.

Period propuštanja vozila će biti:

  • od 11:30 do 12:00
  • od 13:30 do 14:00
  • od 15:30 do 16:00
  • od 17:30 do 18:00

Celodnevna blokada raskrsnice kod Patrije počela u 10 časova

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika Šesti dan protesta poljoprivrednika
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 70
Pregleda: 12815

Povezana vest

Povezane teme

protest poljoprivrednika traktorima

protest poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.