Komentara: 0
Pregleda: 2755
Foto

Bokseri Spartaka poraženi od slovačke ekipe "Komarno sharks" (9:11)

17.11.2014. u 09:52h
Izvor: Subotica.com
U okviru 3. kola Boxing One lige bokseri Spartaka sastali su se juče u maloj sali Hale sportova sa slovačkom ekipom "Komarno sharks" u kojem su poraženi tesnim rezultatom 9:11. Ovaj poraz znači da je Spartak ostao bez učešća u plejofu ovog međunarodnog takmičenja.
Bokseri Spartaka poraženi od slovačke ekipe "Komarno sharks" (9:11)

U jučerašnjem meču, na kojem je kao specijalni gost bio prisutan današnji državni sekretar za omladinu i nekadašnji trofejni bokser Nenad Borovčanin, viđeno je nekoliko odličnih borbi koje su zadovoljile tristotinjak ljubitelja boksa koliko ih je tokom poslepodneva bilo u maloj sali Hale sportova.

Bolje otvaranje meča imala je subotička ekipa koje posle prve četiri borbe vodila sa 7:2, imala prilike da preko Dimitrijevića i Bačića taj bodovni saldo uveća, ali po mišljenju mnogih dosuđene su dve sporne odluke u kojima je Spartak izgubio važne bodove, koji su, ispostavilo se, bili praktično odlućujući za konačni ishod meča između srpskog i slovačkog predstavnika.

Bokseri Spartaka poraženi od slovačke ekipe "Komarno sharks" (9:11)

Bokseri Spartaka poraženi od slovačke ekipe "Komarno sharks" (9:11)

Posle dve pobede u lakšim kategorijama borci iz slovačke ekipe  su bili uspešniji u kategorijama 64-81 tokom koje su imali čak dve pobede tehničkim nokautom, što im je donelo preokret i vođstvo u samoj završnici. Odlučujuće bodove gostujuća ekipa preko braće Harča koja su u svojim mečevima savladali Memetovića i Stevovića.

Poslednja dva boda za Spartak osvojio je Alen Babić koji je u dve runde bio bolji od Erika Tokaneca, što je bilo konačnih 9:11.

Rezultati po kategorijama:

  • 60 kg: Nikola Bukilica - Jaroslav Hanusek 2:0 (2:0)
  • 69 kg: Sabo Florian (džoker) - Bence Lukač 2:0 (5:0)
  • 56 kg: Nenad Dimitrijević - Mario Čonka 1:1 (6:1)
  • 60 kg: Vanja Bačić - Aleks Holcinger 1:1 (7:2)
  • 64 kg: Slobodan Mitrović - Kristian Šinko 0:2/TKO 2 (7:4)
  • 69 kg: Lazar Stanojević - Viktor Kiralj 0:2 (7:6)
  • 75 kg: Denis Memetović - Zoltan Harča (džoker) 0:3 (7:9)
  • 81 kg: Miljan Stevović - Norbert Harča 0:2/TKO 3 (7:11)
  • 91 kg: Alen Babić - Erik Tokanec 2:0 (9:11)

Spartak - Komarno sharks 9:11

Bokseri Spartaka poraženi od slovačke ekipe "Komarno sharks" (9:11)

Na tabeli Boxing One lige prva je hrvatska ekipa "Sesvete" sa 21 osvojenim bodom iz 5 mečeva, slede "Falcons" iz Podgorice sa 18 poena (6 mečeva), "Patent gladiator" iz Mađarske sa 14 poena (4 meča), "Komarno sharks" iz slovačke sa 17 (4 meča), mađarski "KSI Budapest" sa 13 poena (4 meča), subotički Spartak sa 11 bodova iz 4 meča i "Galanta kids" sa 10 poena (4 meča) .

Izvor: Subotica.com
Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga) Boks: Spartak - Komarno sharks (Boxing One liga)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2755

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

boks

bokserski klub spartak

boxing one liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.