Komentara: 0
Pregleda: 5061
Foto

Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

21.05.2017. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Bokseri Spartak-Vojvodine zabeležili su treću pobedu u Regionalnoj bokserskoj ligi tako što su sinoć u Subotici savladali Loznicu rezultatom 10:6. U narednom kolu sledi gostovanje ekipi Slavije u Banja Luci.
Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

Posle poraza u Sesvetama pre nepunih sedam dana, boksere subotičko-novosadske ekipe očekivao je meč protiv veoma nezgodne ekipe iz Loznice koja je do ovog susreta imala dve pobede više od Spartak-Vojvodine i očekivao se težak i krajnje neizvestan meč. Tako je i bilo, iako možda to krajnji rezultat ne govori.

Sastav ekipa

Spartak-Vojvodina: V. Gligorić,  Bačić, Grmuša, Fotor, Heđi, Memetović, Tarnoci, Stolić
Loznica: Suljić, Janković, Jugović, Stođić, Aleksić, Kostić, Filipi, Babić

Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

Do prvih bodova Spartak-Vojvodina došao je posle prilično ubedljive borbe Veljka Gligorića koji je jednoglasno na bodove savladao Suljića. U drugom meču, 60 kg, Bačić je većinskom odlukom sudija izgubio od Janković.

Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

Usledile su četiri borbe koje su otišle na stranu Spartak-Vojvodine i rezultata je bio ubedljivih 10:2, čime je već bilo izvesno da će domaći tim odneti pobedu. Do kraja meča gosti su dobili još dve borbe i postavili konačni rezultat 10:6.

Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

Pred oko 150 gledalaca u maloj sali Hale sportova Loznica je ipak morala da prizna poraz i čestita Spartak-Vojvodini na zasluženom trijumfu. Viđeno je nekoliko odličnih mečeva, odboksovano je 7 borbi, a dve su završene prekidima u drugoj rundi.

Rezultati po kategorijama:

  • 56 kg, Saša Suljić - Veljko Gligorić 0:3 / 0:2
  • 60 kg, Miloš Janković - Vanja Bačić 2:1 / 2:2
  • 64 kg, Mihail Jugović - Damjan Grmuša 0:3 / 2:4
  • 69 kg, Petar Stošić - Milan Fodor 0:3 2:6
  • 75 kg, Jovan Aleksić - Barnabas Heđi WO / 2:8
  • 81 kg, Aleksandar Kostić - Denis Memetović 0:3 / 2:10
  • 91 kg, Bepo Filipi - Mihalj Tarnoci AB (2. runda) / 4:10
  • 91+ kg, Vladan Babić - Nemanja Stolić KO (2. runda) 6:10

Bokseri Spartak-Vojvodine savladali Loznicu (10:6)

Posle 5 odigranih kola Spartka-Vojvodina ima 3 pobede i jedan poraz.

Od naredne sezone i klubovi iz Crne Gore

Kako saznajemo Regionalna bokserska liga (RBL), koju trenutno čini 7 ekipa iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine uskoro će biti proširena sa klubovima iz Crne Gore, čime se očekuje pre svega veća konkurencija, zatim veće interesovanje sponzora i medija, ali i veće troškove organizacije putovanja po bivšim republikama nekadašnje Jugoslavije.

Sredinom juna rukovodstvo RBL posetiće Bokserski savez Crne Gore i dogovoriti detalje oko budućeg učešća crnogorskih klubova u RBL u narednoj sezoni.

Izvor: Subotica.com
Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica Boks, 5. kolo Regionalne lige, Spartak-Vojvodina - Loznica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5061

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

boks

bokserski klub spartak

regionalna bokserska liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.