• Pregleda: 1858

Boks meč Regionalne lige između Spartaka i Loznice u subotu u Hali sportova

Ljubitelji boksa u Subotici imaće priliku sutra predveče da odgledaju još jedan kvalitetan meč seniorskih ekipa Spartak-Vojvodine i Loznice u okviru 5. kola Regionalne lige.
Boks meč Regionalne lige između Spartaka i Loznice u subotu u Hali sportova

Posle prvog poraza u sezoni, u duelu protiv Sesveta u Zagrebu, boksere Spartak-Vojvodine očekuje novi meč, ovaj put u Subotici gde u subotu od 18 časova dočekuju Lozničane.

Po rečima Tomislava Antelja, trenera Spartak-Vojvodine, u ring protiv ekipe iz Loznice uskočiće istih sedam boraca koji su nastupili u Sesvetama, a to su: Veljko Gligorić (56 kg), Vanja Bačić (60 kg), Damjan Grmuša (64 kg), Kalban Hanko (69 kg), Heđi Balambaš (75 kg), Denis Memetović (81 kg), Mihalj Tarnoč (91 kg) i Nemanja Stolić (+91 kg).

Bokseri iz Subotice trenutno zauzimaju 4. poziciju na tabeli sa 24 osvojena boda (13 dobijenih i 11 izgubljenih borbi). Prva je ekipa iz Sesveta koja ima 32 boda i meč više, druga je Loznica (24, 15/9) dok je treći Radnik iz Bijeljine (24, 14/10).

Ulaz na derbi meč Spartaka i Loznice, koji je na programu u subotu od 18 časova u subotičkoj hali sportova, je besplatan.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.