• Pregleda: 3617

Bez većih problema zbog snega

U Subotici sneg koji je počeo da pada tokom prepodneva nije stvorio veće probleme u saobraćaju. U JKP "Čistoća i zelenilo" kažu da su spremni za intervencije.
Bez većih problema zbog snega

- "Imamo dovoljnih količan soli i rizle, kamiona za čišćenje, kao i ljudstva. U Zimskoj službi radi 48 radnika koji su spremni za novi izazov sa snegom. Protekla dva dana solili smo puteve preventivno, ali su problem niske temperature, jer so ne može da deluje", rekao je Slobodan Milošev, direktor ovog JKP.

Što se tiče regionalnih i magistralnih puteva, kao i dela auto-puta za sada nema većih problema.

U kompaniji "Vojput", apeluju na vozače da se pridržavaju signalizacije, ograničenja na putevima od 60 i 40 kilometara po času i da imaju sa sobom neophodnu opremu.

Za sada se putevi posipaju solju i rizlom, a ukoliko bude potrebe krenuće se i sa čišćenjem.

 

Izvor: RTV

povezane teme

5
Vesko Odgovori
Nadam se da nas nije iznenadio, posto sva okolina nedeleko od nas zatrpana snegom.
merhaba Odgovori
Povodom videa;

Nek' voli Milana koliko god hoće, ali bi mogli Milan i osoba što voli Milana da skinu tu škrabotinu sa tog zida.
Niko Odgovori
Baš fino što je pao sneg, sada se ne vidi smeće na ulicama jer je ispod snega.
lakumity Odgovori
A koje probleme je trebalo da izazove sneg od 1cm?
Salamander Odgovori
Strašno, zatrpalo nas 8mm snega pa moramo da se borimo sa njim...ovako nisu govorili ni kada smo imali preko pola metra snega, a kamoli da su čistili - sad čiste i što treba i što ne treba na žalost jer uništavaju puteve u ulicama gde zaista nema potrebe posipati so jer nema ni saobraćaja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.