Komentara: 1
Pregleda: 2528

Bez publike na sportskim borilištima u zatvorenom prostoru

12.03.2020. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Prisustvo publike na sportskim nadmetanjima u zatvorenom prostoru neće biti moguće do daljnjeg. Okupljanja na fudbalskim stadionima za sada ne potpada pod ove mere.
Bez publike na sportskim borilištima u zatvorenom prostoru

U skladu sa preporukama Vlade Srbije i merama zabrane okupljanja na javnim mestima u zatvorenom prostoru, prisustvo publike na sportskim nadmetanjima u sportskim halama je privremeno zabranjeno.

Takmičenja će se za sada nastaviti po planu, dueli u zatvorenom prostoru (košarka, odbojka, rukomet, vaterpolo...) biće ograničeni na same aktere (igrače, stručni štab, zvaničnike klubova), organizaciju (službena lica, tehničko i pomoćno osoblje) i medije. Što se tiče sportova koji se održavaju na otvorenom, konkretno fudbala, za sada ne postoje zvanična ograničenja, ali se ipak preporučuju mere opreza u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2528

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.