Komentara: 5
Pregleda: 2250

Bez publike i na fudbalskim mečevima

13.03.2020. u 11:57h > 15:26
Izvor: Subotica.com
Kako smo ranije javili, zbog aktuelne epidemiološke situacije sportska dešavanja u Hali sportova održaće se bez prisustva publike, ali vest od danas glasi da ni ljubitelji fudbala neće moći da isprate utakmice naših klubova. Ovog vikenda na domaćim terenima igraju i Spartak i Bačka 1901, ali bez publike.
Bez publike i na fudbalskim mečevima

Spartak Ždrepčeva krv se sastaje sa Vojvodinom, a meč je na programu sutra (subota) od 16 časova. Rukovodstvo subotičkog superligaša na ovom susretu je ranije najavila da će prihod od prodatih ulaznica za vojvođanski derbi i dobrovoljnih priloga preusmeriti za pomoć našem narodu na Kosovu. S obzirom da neće biti publike i ova akcija neće biti realizovana

U okviru 17. kola Srpske lige, Bačka 1901 na terenu kraj Somborske kapije dočekuje Hajduk iz Kule. Na startu prolećnog dela tim Sava Pavićevića je uknjižio pobedu, pa će i sutra protiv Kuljana pokušati da upiše nova tri boda. Utakmica počinje u 15 časova.

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka posle dva gostovanja u prolećnom delu, konačno igraju pred svojom publikom. „Golubice“ u nedelju u 14 časova na Gradskom stadionu dočekuju Radnički iz Kragujevca u poslednjem kolu ligaškog dela.

Odlukom Vlade Srbije, sa današnjeg zasedanja, zabranjeno je prisustvo publike i na fudbalskim stadionima, na celoj teritoriji Srbije, pa se mole građani da ni ne pokušavaju da dolaze.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2250

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.