Komentara: 0
Pregleda: 6444

Besplatna provera ispravnosti akumulatora

21.10.2015. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
Zima je na pragu, a čest uzrok "zimskih problema" sa vozilom je neispravan akumulator. Da bi izbegli neprijatne situacije, potrebno je na vreme proveriti akumulator.
Besplatna provera ispravnosti akumulatora

Kompanija Euro Petrol, u saradnji sa firmom Andreja iz Temerina,  u subotu, 24. oktobra, od 10h do 14h, na benzinskoj stanici u ulici Otmara Majera 6 (naselje Ker), organizuje besplatnu proveru ispravnosti akumulatora. 

U okviru ove aktivnosti je organizovana i akciona prodaja akumulatora Exide Excell  EB 602, koji će umesto 8.503 dinara, samo u subotu koštati 7.200 dinara. Takodje, u ponudi će biti i Punjač akumulatora Cars Pro 6/12V 3.8A po maloprodajnoj ceni od 2.880,00 dinara (umesto 3.360,00 dinara).

Exide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, te se koriste kao originalna ugradnja kod auto kompanija Fiat, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania i dr. Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima.

Besplatna provera ispravnosti akumulatora

Izvor: Subotica.com
Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora Akcija Europetrola: besplatna provera ispravnosti akumulatora
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6444
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.