Komentara: 12
Pregleda: 11407

Bazen u Dudovoj šumi čeka nove posetioce

27.06.2012. u 19:53h
Izvor: RTV Yueco
Bazen u Dudovoj šumi čeka nove posetioce

Javno preduzeće "Stadion" i ovu letnju sezonu dočekali su spremno. Bazen u Dudovoj šumi spreman je za sve one koji žele da svoje slobodno vreme provedu pored vode, i za one koji vole sportsko rekreativni aktivnosti kao što su mali fudbal i odbojka na pesku.

Za one najmlađe tu je tobogan, dok se za naše starije sugrađana u malom bazenu od prošle godine nalaze dva hidromasažera. Novina na bazenu je mali bazen za školu plivanja dimenzija 8x4 metara, dubine 1,20 metra namenjen za sve one koji do sada nisu a žele da nauče da plivaju. 

Pored pomenutih sadržaja ono što posetioce bazena u Dudovoj šumi još očekuje su dovoljna količina ležaljki koja je dopunjena prošle godine, trščani paviljoni koji će posetiocima pružiti zaštitu od sunca i omogućiti prijatan odmor. Takođe tu su i nove kabine za presvlačenje a povećani su i uređeni ugostiteljski kapaciteti.

Cena karte je 110 dinara za odrasle dok za one najmlađe cena karte iznosi 50 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 11407
Povezane teme

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.