Komentara: 5
Pregleda: 6433

Bazen na Prozivci otvoren od sutra

18.08.2020. u 16:33h
Izvor: Subotica.com
Nakon što su mesec dana bili zatvoreni za građanstvo, bazeni u SRC "Prozivka" biće ponovo dostupni za rekreativno plivanje od sutra, 19. avgusta. Broj posetilaca na bazenu je ograničen na 100, odnosno 80 osoba u velikom i 20 u dečijem bazenu.
Bazen na Prozivci otvoren od sutra

U cilju zdravstvene zaštite i bezbednosti svih korisnika zatvorenog bazena, JKP "Stadion" će na vidljivim mestima postaviti informacije o higijenskim postupcima, smernice o pravilnom ponašanju i merama zaštite kojih posetioci treba da se pridržavaju, a koje se pre svega odnose na obavezu pranja ruku i održavanja fizičke udaljenosti od najmanje dva metra u svim pravcima između posetilaca, što će kontrolisati redari i spasioci na bazenu.

Prilikom ulaska u objekat posetiocima će se meriti telesna temperatura, a ispred ulaza biće postavljena sredstva za dezinfekciju ruku i dezobarijere za čišćenje obuće. Iz JKP "Stadion" napominju da je nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru obavezno.

Zatvoreni bazen SRC "Prozivka" otvoren je za građanstvo radnim danima od 6 do 16 časova, a  ponedeljkom, sredom i četvrtkom i od 22 do 24 časa, dok vikendom radi od 6 do 24 časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6433

Povezane vesti

Povezane teme

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

sportsko rekreativni centar prozivka

jkp stadion subotica

kupanje na bazenima

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.