Komentara: 8
Pregleda: 6711

Od sutra dostupna i teretana na otvorenom u sklopu bazena u Dudovoj šumi

30.07.2020. u 16:44h
Izvor: Subotica.com
Kupačima koji od sutra spas od letnjih vrućina budu tražili na bazenu u Dudovoj šumi na raspolaganju će biti i set sprava za vežbanje u okviru teretane na otvorenom.
Od sutra dostupna i teretana na otvorenom u sklopu bazena u Dudovoj šumi

Mnoge Subotičane je obradovala informacija da se od sutra (petak, 31. jul) otvaraju kapije bazena u Dudovoj šumi. Novina koja nam je izostala juče je da će posetioci moći da koriste i sprave za vežbanje koje se nalaze u zadnjem delu, na zelenoj površini. U pitanju je sedam sprava za različite vežbe, među njima su svakao najpopularnije za trbušne mišiće, zgibove, vežbe propadanja...

Od sutra dostupna i teretana na otvorenom u sklopu bazena u Dudovoj šumiTeretana na otvorenom se nalazi unutar ograđenog objekta gde se nalaze bazeni, tobogani i ostali prateći sadržaj, a sprave će moći da se koriste samo dok radi i sam objekat - ponedeljkom od 12 do 18 časova, od utorka do petka od 6 do 7:30 časova i od 11 do 18 časova, odnosno subotom i nedeljom od 6 do 7:30 časova i od 11 do 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6711

Povezane vesti

Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

radno vreme bazena

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

teretana na otvorenom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.