Komentara: 17
Pregleda: 8859

Gradski bazeni zatvoreni za rekreativce i sportiste

17.07.2020. u 11:25h > 15:58
Izvor: Subotica.com
U skladu sa odlukom Kriznog štaba Vlade Srbije i Grada Subotice, SRC "Prozivka" i otvoreni bazen "Dudova šuma" neće raditi za rekreativce i sportiste počev od danas, 17. jula, saopštilo je JKP "Stadion". Ovakva odluka doneta je u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa kovid-19, dodaju iz preduzeća.
Gradski bazeni zatvoreni za rekreativce i sportiste

Postupajući prema odluci Gradskog štaba za vanredne situacije, JKP "Stadion" je početkom nedelje najpre ograničio broj posetilaca na svojim kupalištima, te je na otvorenom bazenu "Dudova šuma" najviše moglo da boravi 300 kupača u velikom bazenu, devet u termalnom, šest u ovalnom i tri u dečijem bazenu, dok je na zatvorenom bazenu u SRC "Prozivka" moglo da boravi najviše 80 osoba u velikom bazenu i 20 u dečijem bazenu. Takođe, na oba kupališta postavljene su i informacije o higijenskim postupcima, smernice o pravilnom ponašanju i merama zaštite za kupače.

Kako bi se sprečilo dalje širenje infekcije izazvane novim korona virusom, doneta je odluka da se oba kupališta privremeno zatvore za rekreativce i sportiste, počev od danas, 17. jula. Od ove mere biće izuzete samo Škole plivanja, u grupama do 10 osoba.

SRC "Prozivka" i otvoreni bazen "Dudova šuma" bili su privremeno zatvoreni i tokom vanrednog stanja, kada je pauza u radu iskorišćena za temeljno čišćenje oba gradska bazena, što je podrazumevalo ispuštanje vode, čišćenje i dezinfekciju korita.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 8859

Povezane vesti

Povezane teme

radno vreme bazena

bazen prozivka

bazen na prozivci

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

kupanje na bazenima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.