Komentara: 19
Pregleda: 9120

Balon na bazenu u Dudovoj šumi?

29.09.2012. u 01:25h
Izvor: RTV
Nekoliko stotina Subotičana potpisalo je peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da i ove godine postavi balon na otvoreni bazen u Dudovoj šumi, kako bi se taj objekat mogao koristiti i u zimskom periodu.
Balon na bazenu u Dudovoj šumi?

Sa druge strane upravni odbor Javnog preduzeća "Stadion", koje rukovodi pomenutim bazenom pre nekoliko nedelja pismenim putem je obavestilo gradske čelnike da bi postavljanje balona, zbog njegove starosti, bilo rizično.

Drugo rešenje bi bilo da se kupi novi balon, ali njegova cena se kreće između 40 i 50 hiljada evra, što realno grad Subotica u ovom trenutku ne može da izdvoji.

Konstatovano je da su kapaciteti  bazena na Prozivci ograničeni i da ne zadovoljavaju potrebe Subotičana. Direktor SRC "Prozivka" je u izjavi za RTV rekao da bi bilo dobro da se bazen u Dudovoj šumi pokrije balonom i samim tim da se rastereti bazen na Prozivci.

Balon na bazenu u Dudovoj šumi?

Bazen u Dudovoj šumi prekriven balonom, dok je bio u funkciji

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 9120

Povezane vesti

Povezane teme

bazen u subotici

bazeni

bazen dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.