Komentara: 26
Pregleda: 11449

Bajmočani će ponovo imati bazen

17.08.2019. u 15:30h
Izvor: TV Subotica
Nakon četiri godine, Bajmočani će ponovo dobiti bazen i to zahvaljujući sredstvima koje je izdvojila lokalna samouprava za adaptaciju. Iako pred kraj kupališne sezone, nadležni poručuju da će ovo biti dobra priprema kako bi sledeće leto dočekali potpuno spremni.
Bajmočani će ponovo imati bazen

Iako je bazen u Bajmoku izgrađen pre tačno 50 godina, stanovnici ovog mesta iz leta u leto spas od žege traže na obližnjim kupalištima, u Staroj Moravici ili Subotici. Kažu da im je bazen preko potreban i da jedva čekaju da ponovo proradi.

- Pa hvala Bogu da je bazen potreban, moji unuci već jedva čekaju da dođu na bazen i svaki put trošim po 3.000 dinara u Staroj Moravici, a što to ne bi ostalo u našoj Mesnoj zajednici - kaže jedan Bajmočanin.

Pa fali bazen, kako ne bi falio. Kupamo se u Staroj Moravici ili u Subotici, a ovde je nekada bio bazen i bilo je ljudi, ali je nažalost uništen i niko ga nije održavao - dodaje drugi Bajmočanin.

Bajmočani će ponovo imati bazen

Bazen, koji se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Radnički“, pre sedam godina je jedan privatnik uzeo u zakup, međutim, ubrzo je odustao i od tada ne radi. U međuvremenu su rešavani imovinsko-pravni odnosi, a Grad je ove godine izdvojio više od tri miliona dinara za kupovinu filtera i popravku folije.

- Ove godine smo malo zakasnili, ali naredne godine znamo da ćemo imati bazen, da su filteri tu i da će bazen raditi. Očekujemo da će danas doći izvođači radova i da će staviti potrebnu hemiju kako bi se PH vrednost voda dovela na odgovarajući nivo. takođe očekujemo inspekciju iz Subotice koja je zadužena za kontrolu vode, da dođe i prekontroliše vodu u bazenu - objašnjava Milan Vukelić iz Sportsko-rekreativnog centra „Radnički“.

Bajmočani će ponovo imati bazen

U Sportsko-reakreativnom centru kažu da još uvek nisu precizirali cenu ulaznice, ali da ona neće biti veća od 150 dinara za odrasle.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 11449
Povezane teme

Bajmok

bazeni

kupanje na bazenima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.