Komentara: 5
Pregleda: 12777

Atletičarka Jovana Ilić najbolja juniorka Srbije

27.12.2016. u 16:35h
Izvor: TV Subotica
Atletičarka Jovana Ilić najbolja juniorka Srbije

Juče je u Beogradu održana svečanost Atletskog saveza Srbije na kojoj su proglašeni najbolji u 2016. godini. Bez dileme, u konkurenciji seniorki priznanje je uručeno najboljoj atletičarki Evrope Ivani Španović. Osvajanjem trofeja Dijamantske lige, titule vicešampionke sveta u dvorani, Evropske prvakinje i bronzom iz Rija, Ivana je zaokružila najuspešniju sezonu u karijeri.

Priznanja su zaslužili i mladi atletičari koji su svojim rezultatima najavili uspešne karijere u seniorskim danima koji su pred njima. Subotica može da bude ponosna na Jovanu Ilić, najbolju juniorku u Srbiji. Atletičarka Spartaka završila je godinu sa trinaest medalja osvojenih na domaćim i međunarodnim takmičenjima, od kojih je sedam zlatnih a nastupala je u sprinterskim disciplinama i troskoku.

Jovanin dugogodišnji trener, Jožef Kereši mogao je da bude ponosan, a zanimljivo je da je uz mnoge vrhunske atletičare u jednom periodu karijere radio i sa Ivanom Španović pa je na ovoj svečanosti imao dva laureata.

Mlada Subotičanka pre nepune dve nedelje dobila je još jedno priznanje u okviru tradicionalnog izbora Sportiste godine  koji zajednički organizuju Subotičke novine, Grad Subotica i Sportski savez Subotice kada se po oceni stručne komisije našla na drugom mestu u klasi juniora, odmah iza Tamaša Kajdočija koji je i ove sezone ostvario izuzetne rezultate.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 12777

Povezana vest

Povezane teme

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

jovana ilić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.