• Pregleda: 2628

ATB Sever održao prezentaciju na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

ATB Sever je 24. decembra održao prezentaciju na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, koja je imala za cilj da približi studentima konkurse koje ATB planira da raspiše tokom sledeće godine.
ATB Sever održao prezentaciju na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

ATB Sever i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada su 2014. godine potpisali Ugovor o saradnji i u okviru te saradnje je tokom 2015. godine sedmoro studenata sa FTN-a svoje završne radove radilo u ATB Severu, a neki od njih su ostali i na stručnoj praksi.

ATB Sever početkom sledeće godine planira da raspiše dva konkursa  za studente FTN-a, od kojih će jedan biti za prijem studenata na izradu završnih radova, a drugi konkurs za prijem studenata na stručnu praksu. Oba konkursa će biti objavljena na sajtu ATB Severa i prijave će se vršiti putem aplikacije postavljene na sajtu kompanije.

Prezentacija je imala za cilj da pozove student da se prijave na konkurse, a istoj su prisustvovali studenti Departmana za proizvodno mašinstvo, Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo, Departmana za energetiku i procesnu tehniku, Departmana za idustrijsko inženjerstvo i menadžment, Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije kao i studenti Elektro odseka, a prisutno je bilo i nekoliko profesora. Studenti su u okviru prezentacije pokazali veliko interesovanje za planirane konkurse.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
bež Odgovori
Kad bi samo stručni i pošteni pokrenuli Sever pola subotičana ne bi razmišljalo o bežaniji!
Arwen Odgovori
Ovaj sa slike je i stručan i pošten.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.