Komentara: 1
Pregleda: 5203

Asovi srpskog fudbala na humanitarnom meču u Bačkoj Topoli

23.05.2021. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Asovi srpskog fudbala na humanitarnom meču u Bačkoj Topoli

Nesvakidašnja humanitarna utakmica održaće se u ponedeljak u Bačkoj Topoli. Kako portal mojabackatopola.rs prenosi okupiće se neka dobro poznata fudbalska imena, nekadašnji, a i sadašnji reprezentativaci srpskog fudbala, kao i igrači poniklih u fudbalskim klubovima sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša.

Učešće su do sada potvrdili, između ostalih, Mladen Krstajić, Milan Lane Jovanović, Ognjen Koroman, Nenad Lukić, Mirko Poledica, Andrija Kaluđerović, Radovan Krivokapić, Goran Arnaut, Čedomir Pavićević, Vladimir Pavićević, Duško Tošić, Sava Pavičević, Miloš Krasić, Nenad Todorović i  Nemanja Jorgić. Meč će suditi arbitni Novak i Miloš Simović.

Kako se dalje navodi, polovina prihoda namenjena samohranoj majci četiri mala deteta, Estiki Slovak iz Bačke Topole, kojoj je novac potreban za razne pretrage i analize pred operaciju najstarijeg deteta, kome su konstatovana tri tumora na mozgu. Druga polovina ide Gavrilu Đurđeviću iz Kragujevca, koji boluje od retke i progresivne neuromišićne bolesti – spinalne atrofije tip 1.

Humanitarni meč je zakazan za ponedeljak, 24. maj, u 18 časova na terenu kod Gimnazije u Bačkoj Topoli. Na mestu dešavanja biće postavljene kutije u koje prisutni mogu da doniraju novac.

Za ekipu "Domaći" nastupiće Jorgić, Kaluđerović, Krivokapić, Bošković, Lukić, Petković, Č. Pavićević, V. Pavićević, Todorović, S. Pavićević. Za "goste" igraće Šaranov, Jovanović, Koroman, Poledica, Krstajić, Krasić, Lazarević, Tošić, Božović i Arnaut.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5203

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.