Komentara: 2
Pregleda: 1733

Apoteka u Tavankutu ponovo će raditi u dve smene od 3. septembra

10.08.2018. u 14:52h
Izvor: Subotica.com
Nakon što je naš sugrađanin ukazao na nedostatke trenutnog radnog vremena apoteke u Tavankutu, stiglo je i objašnjenje iz Apoteke Subotica, u kojem se navodi da je u pitanju privremeno radno vreme, te da će se na stari režim rada u dve smene apoteka vratiti od 3. septembra.
Apoteka u Tavankutu ponovo će raditi u dve smene od 3. septembra

Prema navodima našeg sugrađanina, pre izvesnog vremena u ogranku Apoteke Subotica u Tavankutu, došlo je do promene radnog vremena, prema kojem apoteka radi samo u prepodnevnim časovima.

- Problem u svoj priči je taj što su ovim pogođene sve strukture stanovništva, zaposleni jednostavno ne stižu da podignu svoju terapiju, tako da im ostaje da propuštaju prevoz iz grada da bi otišli u neku od brojnih apoteka u gradu. Samo jednim propuštanjem autobusa iz Subotice, zaposleni gube dva do tri sata, što se itekako odražava na sve one koji zbog ovoga trpe. To su praktično svi meštani kojih trenutno ima u samom selu i okolini oko šest hiljada - ukazao je na problem naš sugrađanin u rubrici "Pištaljka".

Ubrzo je stiglo i objašnjenje iz Apoteke Subotica, da je trenutna organizacija rada samo privremeno rešenje zbog nedostatka ljudstva usled sezone godišnjih odmora, te da će se na stari režim rada u dve smene, apoteka u Tavankutu vratiti od 3. septembra.

- U želji da stanovnicima Tavankuta i okolnih mesta izađemo u susret i pružimo kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, tokom 2016. godine ogranku 11 Apoteke Subotica je produženo radno vreme i apoteka od tada radi u dve smene. Uvažavajući primedbu građana na trenutno radno vreme, molimo ih za razumevanje što zbog ograničenih ljudskih resursa tokom sezone godišnjih odmora apoteka u Tavankutu radi samo pre podne, od 7:30 do 14 časova. Ujedno obaveštavamo stanovnike Tavankuta da će od 3. septembra apoteka ponovo raditi u dve smene, od 7:30 do 19:30 časova - navodi se u saopštenju Apoteke Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1733

Povezana zviždaljka

Povezane teme

apoteka subotica

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.