• Pregleda: 2034

Apoteka Tavankut i radno vreme

Pre izvesnog vremena u ogranku gradske apoteke u Tavankutu došlo je do promene u radnom vremenu-apoteka radi samo prepodnevnu smenu.

Problem u svoj priči je taj što su ovim pogođene sve  strukture stanovništva, zaposleni jednostavno ne stižu da podignu svoju terapiju tako da im ostaje da propuštaju prevoz iz grada da bi otišli u neku od brojnih apoteka u gradu, samo jednim propuštanjem autobusa iz Subotice zaposleni gube dva do tri sata što se itekako odražava na sve one koji zbog ovoga trpe to su praktično svi meštani kojih trenutno ima u samom selu i okolini oko šest hiljada.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #7316 je zatvorena uz sledeći komentar...

U želji da stanovnicima Tavankuta i okolnih mesta izađemo u susret i pružimo kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, tokom 2016. godine ogranku 11 Apoteke Subotica je produženo radno vreme i apoteka od tada radi u dve smene.

Uvažavajući primedbu građana na trenutno radno vreme, molimo ih za razumevanje što zbog ograničenih ljudskih resursa tokom sezone godišnjih odmora apoteka u Tavankutu radi samo pre podne, od 7.30 do 14h.

Ujedno obaveštavamo stanovnike Tavankuta da će od 3. septembra 2018. godine apoteka ponovo raditi u dve smene, od 7.30 do 19.30h.

S poštovanjem,
Apoteka Subotica

1
saša [pre 604 dana i 11 časova] Odgovori
E pa to je cena života na selu. Niste vi jedini u Srbiji koji imaju takvih i sličnih problema. Tu su rođaci, prijatelji, komšije pa i ja u gradu ne mogu zbog posla svaki put da podignem lekove (pogotovu sada kada je uveden e- recept) pa dam nekome od njih da mi podignu lek.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.