Komentara: 0
Pregleda: 2808

64. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine od 7. do 12. aprila u Subotici

28.03.2014. u 20:52h
Izvor: RTV Yueco
Narodno pozorište Subotica od 7-12. aprila biće domaćin 64. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine. U zvaničnoj selekciji Festivala nalazi se 6 dramskih i 5 predstava za decu.
64. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine od 7. do 12. aprila u Subotici

Glavni program Festivala odvijaće se u Narodnom i Dečjem pozorištu, kao i u pozorištu „Deže Kostolanji“, dok će se prateći programi odvijati u subotičkim ustanovama kulture.

Tako će izložbe biti organizovane u Gradskom muzeju i „Likovnom susretu“, promocije knjiga u Gradskoj biblioteci i Fondaciji „Danilo Kiš“. U prateći program se uključila i Gimnazija „Svetozar Marković“ gde će se održavati promocije raznih departmana fakulteta koji školuju kadar koji može da se zaposli u teatru. Tokom Festivala biće održana i Međunarodna konferencija „O regionalnoj saradnji“ pod pokroviteljstvom Predsednika Skupštine AP Vojvodine.

Zvanično otvaranje 64. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine biće 7. aprila u 19,30 časova na sceni Jadran Narodnog pozorišta, a Gala program povodom završetka Festivala zakazan je za 12. april takođe na sceni „Jadran“ od 19,30 časova. Detaljan program Festivala nalazi se na sajtu pozorišta: suteatar.org.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2808

Povezane vesti

Povezane teme

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.