• Pregleda: 3629

31.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Nastavljamo veliku Goodwill Apoteka poklonomaniju sa novim pitanjima. Svakoga dana po jedan vredan poklon za najkreativnije posetioce sajta Subotica.com!
31.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Ostvarenom saradnjom Goodwill Apoteke i sajta Subotica.com, na dnevnom nivou, nagrađuje se kreativnost posetilaca sajta u njihovim odgovorima.

Svakoga dana Goodwill Apoteka postaviće po jedno pitanje, a u vašim komentarima na vest možete dati svoj kreativni, duhovit i jedinstven odgovor. Važno je napomenuti da prilikom postavljanja komentara upišete svoju pravu e-mail adresu (koja neće biti javno objavljena), a putem koje ćemo moći da kontaktiramo one koje pošalju najkreativniji odgovor na pitanja i zasluže poklon.

Posetilac sajta koji napiše odgovor koji se najviše dopadne Goodwill Apoteci, dobija DNEVNI POKLON, a pretpostavljamo da će utisak na "Goodwill žiri"  imati i broj (zelenih ) lajkova prisutnih na pojedinačnom odgovoru.

Samo komentari koji u sebi budu sadržali odgovor na pitanje će biti odobravani. Maksimalno je dozvoljeno slanje jednog odgovora od strane jednog posetioca, u suprotnom - odgovori će biti označeni kao "moguća zloupotreba".

Svi dobitnici poklona će biti kontaktirani putem e-maila.

Goodwill Apoteka Subotica - Poklonomanija

Pitanje na koje trebate dati kreativni odgovor glasi:

Spremni za večeras? U sumiranju protekle godine, navedite najlepši ili za vaše zdravlje najkorisniji trenutak u Goodwill Apoteci!


Specijalan poklon za danas: EUCERIN Anti Age noćna krema sa hijaluranskom kiselinom!!

 

 

 

 

 

 

povezane teme

7
Amelia Odgovori
Najlepši i za moje zdravlje najkorisniji trenutak je kada prolazim pored Goodwill Apoteke i vidim svoj odraz na staklu izloga.
znj Odgovori
Najkorisniji ali i najlepsi trenutak je kada trazis nesto cega nema nigde i svratis u Goodwill apoteku i to nadjes-neprocenjivo.
Danijela Odgovori
Goodwill apoteku suprug i ja dozivljavamo kao najboljeg saveznika u borbi protiv steriliteta :) U toj borbi smi pobedili, jer smo jedino u Goodwill apoteci uspevali da kupimo Profertil kapsule koje su pomogle suprugu. Ove godine smo postali roditeljii i dobili sina :))) HVALA Goodvill apoteci i puno uspeha u Novoj godini zeli Vam srecna porodica! :)))
Kobescxak Odgovori
Najkorosniji trenutak je kada mogu nabaviti neke medikamente u Vasoj apoteci koje su po akcionim cenama, ili sa 10% pupasta u određenim danima, tacnije subotom.
Rada Odgovori
Spremna nego sta! :) Stavljam Avene kremu kupljenu na promociji u Goodwill apoteci, ima da blistam! :)
iluska Odgovori
Imam puno najlepših i za moje zdravlje najkorisnijih trenutaka u Goodwill Apoteci.
Još više me obradovalo kada sam pročitala komentar pod pseudonimom Daniela ID) 56712.
Čestitam joj što je postala majka.
Svaka čast Goodwill Apoteci na pomoći jednoj sretnoj porodici.
Natasa Odgovori
Zdrav ima hiljadu zelja, bolestan samo jednu. Hvala sto postojite.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.