• Pregleda: 2451

28.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Nastavljamo veliku Goodwill Apoteka poklonomaniju sa novim pitanjima. Svakoga dana po jedan vredan poklon za najkreativnije posetioce sajta Subotica.com!
28.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Ostvarenom saradnjom Goodwill Apoteke i sajta Subotica.com, na dnevnom nivou, nagrađuje se kreativnost posetilaca sajta u njihovim odgovorima.

Svakoga dana Goodwill Apoteka postaviće po jedno pitanje, a u vašim komentarima na vest možete dati svoj kreativni, duhovit i jedinstven odgovor. Važno je napomenuti da prilikom postavljanja komentara upišete svoju pravu e-mail adresu (koja neće biti javno objavljena), a putem koje ćemo moći da kontaktiramo one koje pošalju najkreativniji odgovor na pitanja i zasluže poklon.

Posetilac sajta koji napiše odgovor koji se najviše dopadne Goodwill Apoteci, dobija DNEVNI POKLON, a pretpostavljamo da će utisak na "Goodwill žiri"  imati i broj (zelenih ) lajkova prisutnih na pojedinačnom odgovoru.

Samo komentari koji u sebi budu sadržali odgovor na pitanje će biti odobravani. Maksimalno je dozvoljeno slanje jednog odgovora od strane jednog posetioca, u suprotnom - odgovori će biti označeni kao "moguća zloupotreba".

Svi dobitnici poklona će biti kontaktirani putem e-maila.

Goodwill Apoteka Subotica - Poklonomanija

Pitanje na koje trebate dati kreativni odgovor glasi:

Približava nam se Nova Godina, svi smo opušteni, ali danas za vas imamo ozbiljno pitanje:
Koje odlike po vama treba da poseduje IDEALAN apotekar?

Današnji poklon: DR COLIĆ noćna krema sa hijaluronskom kiselinom. Odložite lifting!

 

 

 

 

povezane teme

13
senada Odgovori
Po mom misljenju,idealan apotekar,tj farmacet treba da poseduje sve te odlike koje poseduje farmaceut Dunja,u Goodwill apoteci kod Lifke.
beba Odgovori
Idealan apotekar je strucan u poslu kojim se bavi,zna da odgovori i da informacije potrebne kupcu,ljubazan i nasmejan jer time se "kupuju" kupci.. i da, treba da ima punoooooo strpljenja za one zahtevne :)
Kadlec Odgovori
Da moze da procita doktorov rukopis :)
Marina Odgovori
Dobra teta iz apoteke. Ljubazna, razumna osoba, koja je spremna da vas sasluša, i koja poseduje odredjeno znanje u oblasti u kojoj radi. Da ne viče, i ne napada. Da bude vila, ne aždaja. I da, da ima dobre živce.
milos Odgovori
strpljenje,znanje,posvecenost poslu,edukativnost ,jednostavnost,efikasnost,stalozenost i hrabrost da iznese svoje profesionalno misljenje o leku jer su oni zadnja kontrola pre nego sto dobijemo pilulu u koju polazemo nadu da je to lek za sve nase tegobe nastale nasim bahatim odnosom prema svom telu i duhu.
MG Odgovori
Da za svaki lek koji izda pita kupca da li ga je koristio , a ako nije, da mu objasni ukratko čemu služi i na šta je potrebno obratiti pažnju.
Ostalo, manje bitno je, ljubaznost, dobar dan, izvolite, doviđenja...
Natalija Odgovori
Kao prvo ljubaznost, jer je bitan prvi utisak :)
Drugo strucnost- jer kad odem u apoteku zelim da mi apotekar pomogne u nedoumici ako je imam.
Trece sve ostalo :)
Branka Odgovori
Dobru volju da pomogne :)
Adri Odgovori
Idealan apotekar treba da radi u Goodwill apoteci.
Baboci Odgovori
Idealan apotekar je ljubazan, i uvek daje informaciju više nego što to kupac očekuje da će dobiti. Kupac zadovoljan napušta apoteku i sledećom prilikom ne razmišlja o tome u koju će apoteku da svrati, jer se ne postavlja pitanje.
Cepelin Odgovori
Treba da poseduje znanje o proizvodima koje i prodaje, kulturu, strpljenje, a pre svega ljubaznost.
Kobescxak Odgovori
Da pokaze sve sto zna i ume, sa sto manje glume.
Iceman Odgovori
Korak hitar, pogled oštar = Idealan apotekar :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.