Komentara: 6
Pregleda: 2455

29.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

29.12.2012. u 10:11h
Nastavljamo veliku Goodwill Apoteka poklonomaniju sa novim pitanjima. Svakoga dana po jedan vredan poklon za najkreativnije posetioce sajta Subotica.com!
29.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Ostvarenom saradnjom Goodwill Apoteke i sajta Subotica.com, na dnevnom nivou, nagrađuje se kreativnost posetilaca sajta u njihovim odgovorima.

Svakoga dana Goodwill Apoteka postaviće po jedno pitanje, a u vašim komentarima na vest možete dati svoj kreativni, duhovit i jedinstven odgovor. Važno je napomenuti da prilikom postavljanja komentara upišete svoju pravu e-mail adresu (koja neće biti javno objavljena), a putem koje ćemo moći da kontaktiramo one koje pošalju najkreativniji odgovor na pitanja i zasluže poklon.

Posetilac sajta koji napiše odgovor koji se najviše dopadne Goodwill Apoteci, dobija DNEVNI POKLON, a pretpostavljamo da će utisak na "Goodwill žiri"  imati i broj (zelenih ) lajkova prisutnih na pojedinačnom odgovoru.

Samo komentari koji u sebi budu sadržali odgovor na pitanje će biti odobravani. Maksimalno je dozvoljeno slanje jednog odgovora od strane jednog posetioca, u suprotnom - odgovori će biti označeni kao "moguća zloupotreba".

Svi dobitnici poklona će biti kontaktirani putem e-maila.

Goodwill Apoteka Subotica - Poklonomanija

Pitanje na koje trebate dati kreativni odgovor glasi:

Dragi Subotičani, danas smo odlučili da spojimo praktičnost i kreativnost! Dakle, pitanje za danas glasi: "Gde bi ste voleli da u Subotici bude otvorena sledeća Goodwill Apoteka, 5. po redu, ali vaš odgovor treba biti U STIHU!

29.12. - Poklonomanija Apoteke GoodwillDanašnji poklon: Unikatna svilena marama

 

 

 

 

 

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2455

Povezane vesti

Povezane teme

apoteka subotica

apoteka goodwill

goodwill poklonomanija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.