Komentara: 34
Pregleda: 5753

21.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

21.12.2012. u 14:16h
Goodwill Apoteka je, u skladu sa svojim sloganom "Apoteka koja daruje", odlučila da svojim sugrađanima (i samo njima, dakle samo u Subotici) svakoga dana zaključno sa 31. decembrom, daruje po jedan poklon! Svakoga dana po jedan vredan poklon za najkreativnije posetioce sajta Subotica.com!
21.12. - Poklonomanija Apoteke Goodwill

Ostvarenom saradnjom Goodwill Apoteke i sajta Subotica.com, na dnevnom nivou, nagrađuje se kreativnost posetilaca sajta u njihovim odgovorima.

Svakoga dana Goodwill Apoteka postaviće po jedno pitanje, a u vašim komentarima na vest možete dati svoj kreativni, duhovit i jedinstven odgovor. Važno je napomenuti da prilikom postavljanja komentara upišete svoju pravu e-mail adresu (koja neće biti javno objavljena), a putem koje ćemo moći da kontaktiramo one koje pošalju najkreativniji odgovor na pitanja i zasluže poklon.

Posetilac sajta koji napiše odgovor koji se najviše dopadne Goodwill Apoteci, dobija DNEVNI POKLON, a pretpostavljamo da će utisak na "Goodwill žiri"  imati i broj (zelenih ) lajkova prisutnih na pojedinačnom odgovoru.

Samo komentari koji u sebi budu sadržali odgovor na pitanje će biti odobravani. Maksimalno je dozvoljeno slanje jednog odgovora od strane jednog posetioca, u suprotnom - odgovori će biti označeni kao "moguća zloupotreba".

Goodwill Apoteka Subotica - Poklonomanija

Pitanje na koje trebate dati kreativni odgovor glasi:

Goodwill Apoteka vas poziva da u stihu ostavite komentar na njen slogan:
"Apoteka koja daruje"

Istovremeno, zaboravite na hladnoću, vodimo vas na plažu, uz današnji poklon: Veliki beli plažni peškir

 

 

 

 

 

 

Od svih ponuđenih odgovora, stručnom žiriju Goodwill Apoteka se na pitanje da u stihu ostavite komentar na njen slogan: "Apoteka koja daruje"najviše dopao odgovor:
"Mama, tata, bata i seka
Znaju gde je GOODWILL apoteka.
U Subotici gradu 4 ogranka caruju,
poznatije kao"APOTEKE KOJE DARUJU"
(autor komentara: "Zoki" (ID komentara: 55443)
Čestitamo dobitniku poklona koji je svojom kreativnošću osvojio poklon.
Dobitnik poklona će biti kontaktiran putem e-mail adrese.

Postavljeno pre 8 godina i 4 nedelje
Komentara: 34
Pregleda: 5753
Povezane vesti
Povezane teme
apoteka subotica apoteka goodwill goodwill poklonomanija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.