Komentara: 61
Pregleda: 12850

18. Sednica Skupštine grada Subotice

20.02.2014. u 09:11h
Izvor: Subotica.com
Danas se održava 18. sednica Skupštine grada, a na dnevnom redu je predviđeno ukupno 38 tačaka. Prenos sednice možete da pratite na našem sajtu od 9 časova.
18. Sednica Skupštine grada Subotice

Odbornici bi trebalo da razmatraju Odluku o angažovanju revizora za eksternu reviziju Konsolidovanog završnog računa grada za 2013. godinu, kao i ovogodišnje programe poslovanja 15 javnih i javnih komunalnih preduzeća, odluka o izradi Plana detaljne regulacije za deo obalnog pojasa Palićkog jezera i donošenje Odluke o Zaštitniku građana.

Takođe biće razmatran i predlog sa se rok za podnošenje poreskih prijava građana za utvrđivanje poreza na imovinu produži do 30. juna.

Iako nije zvanično u protokolu današnje sednice, pretpostavlja se da će se naći i tačke za razrešenje i imenovanje upravnika i direktora Javnih preduzeća i ustanova, koje je juče Gradsko veće predložilo.

PRENOS SEDNICE JE ZAVRŠEN.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 61
Pregleda: 12850

Povezane vesti

Povezane teme

javna preduzeća

izbor direktora javnih preduzeća

sednica skupštine grada

gradska skupština

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.