Komentara: 60
Pregleda: 15572

Gradsko veće predložilo šest novih direktora

19.02.2014. u 16:25h
Izvor: RTV Yueco
Na današnjoj sednici Gradsko veće je razrešilo šest vršioca dužnosti direktora javnih i komunalnih preduzeća i na njihovo mesto je imenovao nove. Sva predložena rešenja će biti upućena Skupštini grada na usvajanje. Između ostalog, veće je usvojilo i predloge Rešenja o imenovanju predsednika i članova nadzornih odbora javnih i komunalnih preduzeća, koji će se naći pred odornicima lokalnog parlamenta.
Gradsko veće predložilo šest novih direktora

Za vršioca dužnosti direktora  Javnog  komunalnog preduzeća "Suboticagas" predloženim rešenjem Gradskog veća imenovan je Dragan Božinović, dipl.ekonomista, JKP “Subotička Toplana” imenovan je Dervo Ahmetović, dipl. ekonomista, za v.d. direktora “Zavoda za urbanizam” imenovana je Timea Tripolszki, a “Direkcije za izgradnju grada”, Peter Blau, zatim za  vršioca dužnosti direktora Javnog  komunalnog preduzeća "Dimničar" imenovan je Nikola Pajić, a za vršioca dužnosti direktora Javnog  preduzeća  “Radio Subotica” rešenjem Gradskog veća imenovan je novinar,  Ljubiša Stepanović.

Imenovani će obavljati dužnost  počev od narednog dana od dana donošenja ovog rešenja, do imenovanja direktora pomenutih javnih komunalnih preduzeća, a  najduže šest meseci od dana  imenovanja. Najverovatnija ovi predlozi rešenja o novim imenovanjima će se naći na sutrašnoj sednici Skupštine grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 60
Pregleda: 15572

Povezane vesti

Povezane teme

javna preduzeća

gradsko veće

izbor direktora javnih preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.