Valentino Kanzyani - The Code

VALENTINO KANZYANI / Jesus Loved You, Slovenia
Nikola Majdanovic / Beat & Bones
Numb / The Code

Neprikosnoveni kralj Slovenačke elektronske scene. Dovoljno rečeno? Ako niste početnik u beskrajnoj priči sklapanja bitova i grebanja ploča, verovatno znate da Valentino ne zna baš značenje reči "granica" i "dosta". On je jedan od "očeva" Slovenačkog techno-a, ali to ga nikada nije zaustavilo da baci u masu i poneki house set ili bilo šta što u tom trenutku smatra svežim. Posle cele dekade kreativnog izražavanja sa svojim prijateljem Umekom, sa kojim je osnovao i vodio istorijske etikete Recycled Loops i Earreistible Musick, ovaj superstar duo je otkrio da su im se putevi razišli. Rukovali su se i nastavili muzičke avanture odvojeno.
Posle niza velikih i uspešnih izdanja za etikete kao što su Primevil, Yoshitoshi
(Flying), Intec (House Soul EP), Wet Musik, Tronic (Burros Eslovenos)
i Primate, Kanzyani odlučuje da je došlo vreme za pauzu. Provodi leto na Ibizi gde je, kao i mnogi umetnici pre njega, našao svoju novu muzu.
Okupio je flotu svežih umetnika pod Jesus Loved You etiketom i poveo ih nazad, u suštinu clubbing-a. U ovom časnom poduhvatu, najveću podršku ima od svojih prijatelja umetnika - koji posle svih ovih godina u poslu i stotina pređenih milja i dalje smatraju Kanzyani-ja jednim od najstrastvenijih elektronskih umetnika na planeti.

http://www.myspace.com/valentinokanzyani
http://www.facebook.com/djvalentinokanzyani
http://twitter.com/valkanzyanipretprodaja ulaznica po ceni od 590.-

The Code, Trg republike 8, Subotica
Gigs Tix, Pariski Magazin, Novi Sad
putem sajta http://www.gigstix.com

cena na vratima: 790.-
0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.