Komentara: 0
Pregleda: 2413

Odbojkašice Spartaka večeras (19h) protiv ekipe "Smeč 5"

27.02.2014. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka u okviru 18. kola Superlige dočekuju večeras poslednje plasiranu ekipu "Smeč 5" koja je i teoretski izgubila sve nade da opstane u najelitnijem takmičenju odbojkašica. Meč se igra od 19 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan.
Odbojkašice Spartaka večeras (19h) protiv ekipe "Smeč 5"

Večeras u Hali sportova igra se poslednje, 18. kolo regularnog dela najjače srpske odbojkaške lige u konkurenciji žena. Odbojkašice Spartaka nalaze se na sigurnom 4. mestu koje im garantuje plejof.

U poslednjem kolu u Suboticu dolazi kragujevačka ekipa "Smeč 5" koja će večeras odigrati svoj poslednji meč u društvu najboljih srpskih odbojkašica pošto su iz 17 mečeva ostvarili samo 2 pobede i na kraju sezone završile na poslednjem mestu na tabeli.

U plejof su se plasiralo prvih 6 ekipa na tabeli, a prvi protivnik subotičkoj ekipi biće Jedinstvo iz Stare Pazove.

Za Spartak ovaj meč nema rezultatski značaj, kao ni za gošće iz Kragujevca, ali teško da će kragujevčanke olako predati meč, štaviše može se očekivati da će pokušati da se oproste sa stilom, a ŽOK "Spartak" će morati da odreaguje angažovanom igrom i ponovi još jednu dobru predstavu na domaćem terenu.

Meč između Spartaka i ekipe "Smeč 5" igra se večeras od 19 časova u maloj sali Hale sportova. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2413

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.