Komentara: 0
Pregleda: 3826
Foto

Izvučeni parovi za Prvenstvo Srbije u boksu

07.03.2014. u 14:55h > 08.03.2014. u 10:48h
Izvor: Subotica.com
U hotelu Patrija danas prepodne je održano izvlačenje parova za državno prvenstvo u boksu za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta. Takmičenje počinje četvrtfinalnim duelima danas od 15 časova u sportskoj sali Srednje tehničke škole "Ivan Sarić".
Izvučeni parovi za Prvenstvo Srbije u boksu

Prisutne je pozdravio sekretar Bokserskog kluba "Spartak", Dušan Banjeglav, koji je ukratko upoznao predstavnike bokserskih klubova iz Srbije sa propozicijama izvlačenja i sistemom takmičenja.

U ime Bokserskog saveza Srbije prisutnima se obratio Dragan Ignjatović, nedavno izabrani predsednik ove krovne organizacije koji je konstatovao loše stanje u Savezu i nasleđene probleme, ali i veliku želju novog rukovodstva da se to značajno promeni na bolje, u skladu sa mogućnostima.

Ignjatović je takođe rekao da je Tomislav Antelj, prvi trener Bokserskog kluba "Spartak" imenovan za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije te da će se na kraju ovog, devetog turnira, sagledati sa kojim borcima raspolaže i na koje može da računa na predstojećem Svetskom prvenstvu za mlade koje će se održati u Sofiji (Bugarska) od 10. do 25. aprila.

Pre zvaničnog dela izvlačenja parova konstatovao da su se desile određene nepravilnosti koje su nastale zbog neadekvatnih lekarskih pregleda, ali i pored toga odlučeno je da se nastavi po planu. Na takmičenje je prijavljeno 99 takmičara iz obe konkurencije koji su jutros bili na merenju.

Takmičenja počinju četvrtfinalnim borbama danas od 15 časova u sportskoj sali Srednje tehničke škole "Ivan Sarić".

Drugi dan takmičenja nastavlja se sutra (subota) kada će se od 9-10 u hotelu Patrija uraditi nova merenja i lekarski pregledi, a borbe će se održati takođe, kao i prvog dana, u Srednjoj škola "Ivan Sarić" sa početkom od 15 časova.

Poslednji dan Prvenstva Srbije počinje malo ranije - redovnim merenjem i pregledima od 8 do 9 časova u hotelu Patrija da bi se finalne borbe održale od 12 časova u već pominjanoj srednjoj školi.

8.3.2014 - rezultati četvrtfinalnih duela

Izvor: Subotica.com

Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta

Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta
Pogledaj ostale fotografije

Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu

Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3826

Povezane vesti

Povezane teme

boks

tehnička škola ivan sarić

bokserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.