Komentara: 0
Pregleda: 3647
Foto

Danas se održavaju finalne borbe Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu

09.03.2014. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Drugog dana Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu održani su polufinalni dueli koji su doneli finaliste po kategorijama, koji će u današnjim borbama odlučiti ko je bolji od svih ostalih. Mečevi počinju od 12 časova u Srednjoj tehničkoj školi "Ivan Sarić", a ulaz je, kao i prethodnih dana, besplatan.
Danas se održavaju finalne borbe Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu

Na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u boksu za pionire, mlade i sve starosne kategorije u konkurenciji žena učestvuje 99 takmičara iz 43 kluba.

Kao jedini predstavnik u finalu državnog takmičenja u kategoriji do 52 kilograma boje Spartaka braniće Aleksa Gligorić koji će odmeriti snage sa Sebastijanom Šaćirijem iz Bokserskog kluba "Lupus".

Posle redovnog merenja i zdravstvenih pregleda u hotelu Patrija finalisti se sele u sportsku salu Tehničke srednje škole u kojoj će od 12 časova održavati borbe, a zatim će uslediti ceremonija dodele medalja i pehara.

Dodatak: Rezultati polufinalnih borbi (8.3.)
Dodatak: Parovi finala (9.3.)

Izvor: Subotica.com

Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta

Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta Prvenstvo Srbije za mlade boksere do 18 godina, pionire i devojke svih starosnih uzrasta
Pogledaj ostale fotografije

Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu

Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu Izvlačenje parova za Prvenstvo Srbije u boksu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3647

Povezane vesti

Povezane teme

boks

tehnička škola ivan sarić

bokserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.