Komentara: 5
Pregleda: 5292

Dupla kruna za fudbalerke Spartaka

16.06.2013. u 09:20h
Ženski fudbalski klub "Spartak" juče je i zvanično završio sezonu 2012/2013 i to maksimalno tirijumfalno osvajanjem oba trofeja u nacionalnim takmičenjima. Sada je vreme za igračku pauzu, a zatim i nove pripreme za Evropu i odbranu trofeja.
Dupla kruna za fudbalerke Spartaka

Kako su navikle subotičku publiku i sve one koji ih prate, fudbalerke Spartaka vratile su se iz Kruševca sa poslednje ovosezonske takmičarske utakmice pobedom, i ponovo bez primljenog gola. U pitanju je bila Kup utakmica na stadionu "Mladost" u kojoj su kao gošće pobedile ŽFK "Napredak" rezultatom 0:3.

Golove za novog-starog šampiona su postigle: Damjanović u '5, Radojičić u '42 i Čanković J. u '55 minutu meča. Sada je na redu zasluženi odmor nakon kojeg će uslediti nova prozivka, eventualne korekcije u igračkom kadru i pripreme za novu sezonu i nove izazove.

Za ŽFK "Napredak" nastupile su: Sekulić, Dobrosavljević, Salkunić, Šćepović, Lazarević, Šišković, Karadžić, Đilas (Trišić), Petronijević, Marković, Pavlović. Za ŽFK "Spartak" nastupilesu: Gardijan, Ilić, Krstić T., Nikolić M. (Krstić K.), Slović, Enganamouit G. (Radanović), Meffemetou T., Damjanović, Čubrilo J. (Savanović.), Čanković, Radojičić

Dupla kruna za fudbalerke Spartaka

Foto: ŽFK "Spartak"

Posle samo dve nedelje od teoretskog osvajanja novog trofeja šampiona države, zatim nepunih nedelju dana od uručivanja pehara, na red je došlo i podizanje pehara za osvajača Kupa Srbije u meču koji je još jednom potvrdio apsolutnu dominaciju fudbalerki iz Subotice.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5292

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.