Komentara: 87
Pregleda: 46437

Divljački napad na stariju sugrađanku

03.06.2015. u 21:03h > 04.06.2015. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Na Internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako jedan mladić u sred bela dana na Radijalcu pogađa stariju gospođu jajetom u potiljak, dok to drugi snima, a nakon toga obojica se uz smeh "junački" udaljavaju sa mesta...
Divljački napad na stariju sugrađanku

Na društvenoj mreži Fejsbuk danas se pojavio jedan kratak video snimak za koji se ne zna precizno kada je napravljen, ali u kojem učestvuju dva mladića koja su sa leđa napala stariju gospođu i pogodili je jajetom u potiljak.

Ovaj video zapis su očigledno objavili sami vinovnici, a isti je naišao na žestoku osudu korisnika ove društvene mreže koji u javnom komentarisanju za ovakvo ponašanje nisu birali reči.

Iako nije jasno kada je snimak nastao, izvesno je da se radi o delu grada popularnog pod nazivom Radijalac (MZ "Dudova šuma"), odnosno na delu između OiSŠ za decu sa oštećenim sluhom i Mlečne pijace, a nije ni poznato da li je starija gospođa povređena posle ovog divljačkog čina, kao ni da li je slučaj prijavljen ili napadači otkriveni.

Na društvenoj mreži, gde smo i sami došli do video zapisa, kroz komentare se i spominju imena dvojice mladića za koje se sumnja da su to učinili, a jedan od njih je čak i isključio Fejsbuk nalog, pretpostavlja se zbog (pogrdnih) komentara koji su mu drugi korisnici Fejsbuka (s razlogom) slali.

04.06.2015. - POLICIJA I SUDSTVO POKAZALI EFIKASNOST
Policijski službenici su radom na terenu, utvrdili da je D. S. (1997) iz Subotice, učestvovao u izvršenju navedenog prekršaja. On je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden kod sudije Prekršajnog suda u Subotici, koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je upućen na izdržavanje kazne, pre pravosnažnosti presude, zbog težine dela.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 87
Pregleda: 46437

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.