Komentara: 1
Pregleda: 4544

Belgija pobednik 20. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

10.09.2013. u 01:34h
Izvor: RTV Yueco
Reprezentacija Belgije pobednik je ovogodišnjeg 20 međunarodnog memorijalnog fudbalskog turnira "Stevan Ćele Vilotić" za igrače do 19 godina.Više nego ubedljivo su Belgijanci u finalnom meču savladali reprezentaciju Mađarske sa 5:1, poluvreme (3:0), i tako osvojili ovaj vredan trofej.
Belgija pobednik 20. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

U meču za treće mesto reprezentacija Srbije savladala je reprezentaciju Izraela minimalnim rezultatom 1:0, dok je reprezentacija Francuske sa 2:0 savladala Ukrajinu u borbi za peto mesto.

Za najboljeg fudbalera na turniru proglašen je reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović. Priznanje za najboljeg golmana otišlo je u ruke Izraelskom čuvaru mreže Diku Galu.Najbolji strelac turnira je Tur Dirks iz reprezentacije Belgije. Za najbolji gol turnira proglašen je gol srpskog reprezentativca Andrije Živkovića na meču Srbija - Ukrajina.

Za najtalentovanijeg igrača proglašen je Andrija Živković iz reprezentacije Srbije. Trofej za fer plej otišao je u ruke reprezentacije Belgije.

Belgija pobednik 20. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Za najboljeg trenera turnira proglašen je selektor Belgijske reprezentacije Gert Verhejen. Trofej FSS za treće mesto reprezentaciji Srbije predao je član gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović. Trofej za drugo mesto predao je Zdravko Jokić direktor turnira, dok je veliki pehar pobedniku turnira, reprezentaciji Belgije, predao direktor svih selekcije FSS Mitar Mrkela. Finalnom meču prisustvovao je i veliki broj zvanica među kojima je bila i pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu.

Izvor: RTV Yueco
Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić" - finalna utakmica i svečanost zatvaranja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4544

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.