Komentara: 16
Pregleda: 5680

Nastavak borbe Skadarlijske ulice sa otpadom

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
14. decembar 2015.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Molimo gradsku upravu u Subotici da nam reše problem što se već vuče šest godina. Reč je o otpadu Dado Metal. Šest godina upućujemo na nepravilnost rada otpada a niko nije nikakve mere preuzeo da ljudi mogu slobodno da uđu i izađu iz svoje ulice. Da im imovinu ne oštećuju teški teretni kamioni za odvoz otpada, mimo da imaju tablu za zabranu vozila iznad 7,5 tona. U Januaru su obećali rešenje za izmeštanje u roku od 3 do 6 meseci a sad je Decembar i ništa nije urađeno. Znači otpad više vredi nego život stanovnika te male ulice. Prilikom zadnjeg uviđaja samostalnog inspektora za ekologiju opet su izjavili da je sve u redu. A po dokazima građana se vidi nepravilnost skladištenje tog otpada, vrši se rastavljanje automobila i bele tehnike, lagerovanje gume. Lagali su i za Agenciju za zaštitu životne sredine jer ništa nisu njima prosledili o svom delatnostu. Lažu i za trenutno stanje što je preko 300t a ne 50t po dopisu inspektorke. Znači inspektori štite otpad koji radi mimo navodno izdate dozvole a ne građane koji su već više puta dokazali njihovu istinu. Stanovnici ulice neće se predati! I molimo sve poštene ljude da nam daju podršku u ovoj borbi kao u Bračkoj ulici ili Sutjeskoj.
Nastavak borbe Skadarlijske ulice sa otpadom Nastavak borbe Skadarlijske ulice sa otpadom Nastavak borbe Skadarlijske ulice sa otpadom

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.