Komentara: 0
Pregleda: 4776
Foto

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

27.04.2017. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
ŽOK "Subotica" organizovao je tradicionalno druženje polaznika škole odbojke, takmičarki i trenera. Kao i ranijih godina devojčice su imale priliku da se druže i fotografišu sa reprezentativkom Srbije Sanjom Malagurski, inače rođenom Subotičankom, koja danas sa velikim uspehom igra u Italiji.
ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

ŽOK "Subotica" broji 130 devojčica, od čega je 20 devojčica u takmičarskoj ekipi, dok su ostale u školi odbojke. Takmičarska ekipa je prvenstvo u Vojvođanskoj ligi završila na trećem mestu, što je po rečima trenera Nataše Jančikin veliki uspeh uzimajući u obzir da su devojčice veoma mlade

- Mi smo veoma zadovoljni ostvarenim u prethodnoj sezoni, u našoj ekipi ima tek par starijih devojčica, ostale su sve osnovna škola, pionirke. Što se tiče takmičarskih ambicija, cilj nam je da za dve do tri godine osvojimo prvenstvo i da pređemo u rang više. U narednoj sezoni nastavljamo i pionirsko prvenstvo. - istakla je Jančikin

Specijalni gost na druženju bila je reprezentativka Srbije, 26-godišnja Sanja Malagurski, koja je pozdravila devojčice, a neke od njih i nagradila reprezentativnim dresom sa njenim brojem. Među onima koji su dobili dres su kapiten kadetske ekipe Irina Pejn, koja se na kraju ove sezone oprostila od dresa ŽOK "Subotica", ali i mlada devojčica Lara Žigić koja je Sanji poslala pismo u Italiju koje ju je jako obradovalo, te je reprezentativka želela da se na neki način zahvali.

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

Sanja Malagurski i Irina Pejn

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

Lara Žigić i Sanja Malagurski

- Treniram odbojku već šest godina i jako volim Sanju Malagurski. Od nje sam dobila mali poklon i jako sam joj zahvalna na tome. Ove u ŽOK "Subotica" imam jako dobre trenere i jako sam zadovoljna. - rekla je Lara Žigić

Još jedna od devojčica iz škole odbojke, Jovana Miletić, trenira godinu i po dana, kaže da je na treningu zabavno, da joj se sviđa druženje, ali i da se svašta zanimljivo nauči.

Iza Sanje Malagurski je odlična sezona. Ona trenutno igra u Italiji, u jednoj od najjačih liga, za klub Montikjari, u pauzi između klupskih i reprezentativnih obaveza našla je vremena da se još jednom druži sa devojčicama iz Subotice.

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

- Drago mi je dam još jednom deo ove divne manifestacije, a posebno mi je drago što vidim da iz godine u godinu ima sve više devojčica. Ovo mesto je za mene posebno jer tu sam napravila svoje prve odbojkaške korake i uvek je veliko zadovoljstvo vratiti se u ovaj grad i među moje prijatelje, među svu ovu decu. - rekla je Malagurski.

Srpska reprezentativka je više od 20 minuta strpljivo potpisivala autograme i fotografisala se sa devojčicama koje su bile presrećne što su videle sigurno jednog od svojih odbojkaških idola, a pri tome je i istakla da je i za nju velika čast da je devojčice prate i žele da krenu njenim stopama.

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

ŽOK "Subotica" napravio druženje povodom kraja sezone

Sanja Malagurski i Nataša Jančikin

U toku je upis u školu odbojke ŽOK "Subotica". Termini treninga su sreda, četvrtak i subota. Više informacija putem telefona 064/146-56-78.

Izvor: Subotica.com
Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica" Druženje odbojkašica ŽOK "Subotica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4776
Povezane teme

ženska odbojka

sanja malagurski

žok subotica

ženski odbojkaški klub subotica

nataša jančikin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.