Komentara: 2
Pregleda: 3681
Foto

"Zmajevi" pobednik 3 na 3 basket turnira

11.06.2018. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Turnir Prvenstva Srbije i kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, podržan od strane nacionalnog košarkaškog saveza i FIBA, završen je pobedom beogradske ekipe "Zmajevi", koji su u seniorskom finalu bili bolji od domaćina turnira, ekipe "Lični 3x3".
"Zmajevi" pobednik 3 na 3 basket turnira

Turnir u uličnoj odbojci prvobitno je planiran da se održi na centralnom gradskom trgu, međutim loše vremenske prilike u subotu uslovile su promenu lokacije održavanja, pa su se takmičari i čitava logistika silom prilika morali preseliti u salu MESŠC-a.

Pošto je takmičenje bilo dosta ispomerano bilo je neophodno da se ubrza tempo odigranja utakmica pa su se tako ekipe ubrzano smenjivale, sa minimalno predaha i uz visok tempo igre. Učestvovalo je 18 ekipa, igralo se u šest grupa.

Dobrim nastupima u seniorskoj konkurenciji do finala se probila subotička ekipa "Lični 3x3", ali nažalost tu je i stala s obzirom da nije imala snage da se u odlučujućem meču nosi sa odličnom ekipom "Zmajeva" koja je pobedom od 21:11 došla do trofeja i najvrednije novčane nagrade. Beograđni su ostavili vrlo lep utisak tokom celog turnira, ali ne bi bilo nezasluženo ni da su domaći ušli u nešto neizvesniju završnicu.

"Zmajevi" pobednik 3 na 3 basket turnira

Pre seniorskog finala za titulu u juniorskoj konkurenciji borili su se dve subotičke ekipe "Spartak3x3" i "Srejo". U ovom finalu slavila je ekipa "Srejo" sa 21:18. Kvalifikacioni turnir juniora odigran je dan ranije, u petak.

Ekipu "Lični 3x3" činili su: Stefan Ljubenković, Aelksandar Danilović, Miljan Bocka i Veljko Brkić. Finalisti u juniorima, ekipa Spartak 3x3 bila je u sastavu: Njegoš Milović, Dušan Simjanoski, Srđan Kopunović i Stefan Bjelić, dok je "Srejo" trijumfovao sa ekipom koju su činili Đorđe U., Aleksa S., Luka Z., Petar M.

Izvor: Subotica.com
Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3 Basket 3 na 3
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3681
Povezane teme

turnir u basketu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.