Komentara: 0
Pregleda: 3141

ŽKK "Spartak" pokreće školu košarke za devojčice

17.10.2012. u 17:25h
Izvor: RTV Yueco
ŽKK "Spartak" pokreće školu košarke za devojčice

Ženski košarkaški klub "Spartak" ponovo pokreće školu košarke za devojčice.Posle dugo vremena rukovodstvo kluba zajedno sa proslavljenim košarkašem i dugogodišnim trenerom Branislavom Mitrovićem odlučilo je da ponovo okupi one najmlađe koji bi želeli da treniraju košarku i da se u budućnosti ŽKK "Spartaka" oslanja na devojčice iz Subotice i okoline jer je osnova svakog ozbiljnijeg kluba da ima mlađe kategorije. Treninzi će se odvijati u Hali sportova u Dudovoj šumi.

Za sada će se u školi košarke učiti samo osnovne stvari, tako da će se u zavisnoti od odaziva devojčica kasnije formirati kategorije po uzrastu i kvalitetu.Sada će sa devojčicama raditi samo Branislav Mitrović a ukoliko to bude potrebno u nekom budućem periofu angažovaće se još nekoliko stručnih trenera.

Informacije o školi košarke za devojčice možete dobiti puteme telefona na broj 063/519-306 ili možete posetit trenig ŽKK "Spartaka" i direktno u klubu prijaviti svoje dete za školu košarke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3141
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.