Komentara: 0
Pregleda: 1381

Zimski turnir u Bajmoku ušao u četvrtfinalnu fazu

05.01.2018. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Ligaški deo 5. Zimskog turnira u Bajmoku je završen. Od 16 učesnika u dalji tok takmičenja plasirale su se ekipe Agrarpromet, Nemamo sponzora - Krivaja, Toplana, Došlov, Šeki enterijeri, Aleksa Šantić, Republika Srpska i Bečki valcer
Zimski turnir u Bajmoku ušao u četvrtfinalnu fazu

Shodno plasmanu koje su ekipe osvojile u ligaškom delu poznati su i parovi četvrtfinala, koje se igra u sredu, 10. januara, s početkom u 18 časova. Parovi su: Agrarpromet - Nemamo sponzora, Šeki enterijeri - Bečki valcer, Došlov - Toplana i Republika Srpska - Aleksa Šantić.

Polufinalne utakmice su na programu 11. januara, a završno veče, tj. utakmice finala i za treće mesto su u petak, 12. januara, početkom od 18:30.

Organizatori tradicionalnog turnira su Mesna zajednica Bajmok i Fudbalski klub "Radnički 1905", dok je suđenje povereno sudijama iz Gradskog fudbalskog saveza. Nagradni fond je celokupna suma prikupljena od kotizacija.

Prošle godine nagradni fond je iznosio 130.000 dinara, a učešće je uzelo 15 ekipa. Pobednik turnira je bila ekipa Agrarprometa, koja je u finalu savladala Šeki enterijere sa 7:6, dok je trećeplasirana ekipa bila Krivaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1381

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

turnir u malom fudbalu

zimski turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.