• Pregleda: 1003

Zimski turnir u Bajmoku ušao u četvrtfinalnu fazu

Ligaški deo 5. Zimskog turnira u Bajmoku je završen. Od 16 učesnika u dalji tok takmičenja plasirale su se ekipe Agrarpromet, Nemamo sponzora - Krivaja, Toplana, Došlov, Šeki enterijeri, Aleksa Šantić, Republika Srpska i Bečki valcer
Zimski turnir u Bajmoku ušao u četvrtfinalnu fazu

Shodno plasmanu koje su ekipe osvojile u ligaškom delu poznati su i parovi četvrtfinala, koje se igra u sredu, 10. januara, s početkom u 18 časova. Parovi su: Agrarpromet - Nemamo sponzora, Šeki enterijeri - Bečki valcer, Došlov - Toplana i Republika Srpska - Aleksa Šantić.

Polufinalne utakmice su na programu 11. januara, a završno veče, tj. utakmice finala i za treće mesto su u petak, 12. januara, početkom od 18:30.

Organizatori tradicionalnog turnira su Mesna zajednica Bajmok i Fudbalski klub "Radnički 1905", dok je suđenje povereno sudijama iz Gradskog fudbalskog saveza. Nagradni fond je celokupna suma prikupljena od kotizacija.

Prošle godine nagradni fond je iznosio 130.000 dinara, a učešće je uzelo 15 ekipa. Pobednik turnira je bila ekipa Agrarprometa, koja je u finalu savladala Šeki enterijere sa 7:6, dok je trećeplasirana ekipa bila Krivaja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.