Komentara: 1
Pregleda: 1847

"Agrarpromet" pobednik 5. Zimskog turnira u malom fudbalu u Bajmoku

15.01.2018. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
Šampion 5. Zimskog turnira u malom fudbalu koji se igrao od 26. decembra do 12. januara 2018. godine u Bajmoku, drugi put u nizu, je ekipa Agrarprometa, druga je Šeki enterijeri, dok je treća Republika Srpska.
"Agrarpromet" pobednik 5. Zimskog turnira u malom fudbalu u Bajmoku

Mečevima za prvo i treće mesto u petak je završeno 5. izdanje Zimskog turnira u Bajmoku. U velikom finalu za sumu od 100.000 dinara borile su se ekipe "Agrarpromet" i "Šeki enterijeri", dok su se za treće mesto borile ekipe Republika Srpska i Došlov kompani.

Kao uvod u veliko finale Republika Srpska je sa pobedila Došlov kompani sa 6:3, dok je šampion zimskog turnira za 2017/18 godinu, drugu godinu za redom, Agrarpromet, koji je sa 4:1 savladao Šeki enterijere.

Za najboljeg golmana izabran je Kristijan Fišteš iz ekipe Republika Srpska,najbolji strelac turnira, sa 13 pogodaka, je Damir Lukač iz ekipe Šeki entrijeri, dok je za najkorisnijeg igrača turnira proglašen Marijan Šušnjar iz ekipe Agrarpromet.

Utakmice u Sportskoj sali u Bajmoku posmatralo je oko 700 gledalaca, dok su sudije bile Tadija Stantić i Jovan Popović.

Organizatori turnira, Mesna zajednica "Bajmok" i Fudbalski klub "Radnički 1905", zahvalili su se svima koji su pomogli ovaj, peti po redu turnir, Bajmočkoj publici, kao i svim učesnicima ekipama na turniru uz poruku - "Vidimo se na leto!"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1847

Povezane vesti

Povezane teme

Bajmok

turnir u malom fudbalu

zimski turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.