Komentara: 2
Pregleda: 3683

ŽFK "Spartak" ubedljivom pobedom plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije

16.03.2014. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka očekivano su se plasirale u ćetvrtfinale Kupa Srbije pošto su juče savladale ekipu Šapca sa ubedljivih 7:0. Za subotičku ekipu nastupila je i talentovana Alegra Poljak.
ŽFK "Spartak" ubedljivom pobedom plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije

U prvoj takmičarskoj utakmici u 2014. godini fudbalerke Spartaka su gostovale u Šapcu istoimenoj ekipi i očekivano pobedile sa visokih 7:0. Interesantno je da je svih 7 pogodaka postignuto u prvih 34 minuta igre.

Boris Arsić, šef stručnog štaba Subotičanki, najavio je ranije da će rezultat na ovoj utakmici podrediti uigravanju ekipe i isprobavanju izvesnih taktičkih elemenata. S obzirom da u toku zimskih priprema "golubice" nisu odigrale planirani broj prijateljskih utakmica, ovakva odluka stručnog štaba je bila za očekivati. Osim toga u sastavu tima je došlo i do izvesnih personalnih promena, pa je igračicama dobrodošao jedan ovakav laki relaksacioni trening.

Ono što je najvažnije je da se Spartak plasirao u 1/4 finale Kupa, a vredno pomena na ovoj utakmici je zvanični debitantski nastup petnaestogodišnje Alegre Poljak u plavo-belom dresu. 

Golove su postigle: Jelena Marenić (2), Milena Nikolić (2), Sanda Malešević, Željka Radanović i Tijana Krstić.

Narednog vikenda startuje prolećni deo ligaških takmičenja. Plavim golubicama predstoje dva uzastopna gostovanja. Prvo će biti u Kruševcu protiv iskusne ekipe Napretka, a nedelju dana kasnije gostuju u Kragujevcu ekipi Trijumfa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3683

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.