Komentara: 2
Pregleda: 8222

ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka

20.01.2014. u 12:27h
Šampion Srbije i učesnik završnica UEFA lige šampiona za žene predstavio je danas prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, mladu i perspektivnu multitalentovanu fudbalerku Alegru Poljak. Ovom prilikom predstavljen je i plan priprema za nastavak sezone, kao i igrački transferi.
ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka

U uvodnom delu konferencije Bojan Arsić, sportski direktor ŽFK "Spartak" iskoristio je priliku da u ime kluba čestita našem sugrađaninu Gaboru Sagmajsteru na petom uspešno završenom Dakar reliju i zahvali se na još jednom pozitivnom promovisanju države i grada u svetu.

Prozivka igračica za pripreme pred nastavak drugog dela sezone zakazana je za 3. februar u 10 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Što se tiče kontrolnih, odnosno pripremnih utakmica one ostaju za treću, poslednju, fazu priprema,a u pitanju su za sada zakazani susreti sa mađarskim ekipama Fernecvaroš i MTK, kao i i hrvatskim šampionom ŽNK "Osijek".

Prva zvanična utakmica koju će ŽFK "Spartak" odigrati posle zimskih priprema je sredinom marta kada igraju meč osmine finala Kupa Srbije, dok nedelju dana kasnije nastavlja se i Superliga.

Arsić: Predstavljamo novi biser srpskog ženskog fudbala

ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka

Prvog dana prelaznog roka za redove ŽFK "Spartak" potpisala je talentovana Alegra Poljak, 15-godišnjakinja iz Novog Sada. U pitanju je igračica koja igra na pozicji bočnog napadača

Alegra Poljak, novo pojačanje šampiona Srbije u fudbalu za žene, pored igranja u dresu sa nacionalnim grbom Srbije igrala je i za ženske i muške fudbalske klubove Novi Bečej i Crvenu zvezdu, kao za i RMR Vojvodina gde je bila i kapiten.

Osim što trenira fudbal, Alegra trenira i atletiku i u oba sporta je podjednako uspešna, mada priznaje da najviše voli fudbal.

"Medalja, pehara, diploma i drugih odličja imam oko stotinu i iz atletike i iz fudbala, a imam i po jednu medalju sa rolerijade i iz biciklizma" - priča Alegra koja je pre dve godine bila i učesnik takmičenja "Ja imam talenat".

ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka

Alegra ima preko 100 medalja, pehara, diploma i drugih odličja iz više različitih sportova - foto: J. Ivanović / Blic

"Vrlo smo srećni što će Alegra naredne tri godine nositi dres subotičkog šampiona i želimo joj dobrodošlicu i da ponosno nosi plavo beli dres. Očekujemo da će ona biti pokretač novog talasa mladih i perspektivnih igračica koje će konkurisati kod reformisanja, odnosno podmlađivanja tima kada se za to ukaže potreba." - izjavio je Arsić

"Drago mi je i srećna sam što ću u naredne tri godine biti deo šampionskog tipa i među najboljim evropskim ekipama. Želim da napredujem i razvijam se u profesionalnom smislu i zahvaljujem se stručnom štabu ŽFK "Spartak" na pruženoj šansi." - izjavila je Poljakova

ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka


Fudbalska pijaca u toku - najavljene prodaje i angažovanje novih snaga

Pored novih pojačanja Arsić je izjavio i da postoje interesovanja određenih klubova za neke aktuelne igračice srpskog šampiona, a li da je prelazni rok tek počeo i da će se nešto konkretnije znati u narednom periodu.

"Igračice Spartaka su veoma atraktivne za velike evropske klubove ali trudićemo se koliko god možemo da sačuvamo okosnicu tima i da ga pojačamo kao investiciju u nove šampionske ambicije koje je klub oduvek imao" - dodaje Arsić

ŽFK "Spartak" predstavio "bombu" na otvaranju prelaznog roka

ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku ŽFK "Spartak": Predstavljanje prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 8222

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.