Komentara: 7
Pregleda: 5568

ŽFK "Spartak" u nedelju proslavlja šestu uzastopnu titulu

21.05.2016. u 09:32h
Izvor: TV Subotica
Igračice i stručni štab ŽFK "Spartak" pred početak susreta sa beogradskom LASK Crvenom zvezdom kratkom ceremonijom proslaviće 6. uzastopnu titulu prvaka države. Meč se igra u nedelju od 17 časova, ulaz je besplatan a plavo-bele pozivaju sugrađane da dođu na stadion i podele sa njima radost i veselje.
ŽFK "Spartak" u nedelju proslavlja šestu uzastopnu titulu

U dugoj sezoni u okviru koje su odbranile titulu prvaka, došle na korak od odbrane Kupa Srbije i plasirale se u završnicu Lige šampiona za žene, plave golubice su doživele samo jedan poraz i to na gostovanju kod aktuelnog finaliste najvećeg klupskog takmičenja ekipe Volfsbuga.

Pre i nakon tog poraza ređale su se pobede i u domaćem šampionatu i na međunarodnoj sceni.

POVRATAK SLOVIĆ I MATIĆ - Posle šestomesečne pauze zbog operacije kolena, kapiten šampiona Srbije, Violeta Slović ponovo je uz svoje saigračice. Pored nje, takođe je počela sa radom i Tijana Matić. Očekuje se da će se uskoro timu priključiti i Alina Baka. 

Ogroman razlog za zadovoljstvo ima i još uvek aktuelna uprava koja je na početku svog mandata zacrtala najviše ciljeve uz razvoj mladih igračica, što su na kraju kada se sve sabere uveliko ispunili.

Navijači, simpatizeri i svi koji dođu sutra na Gradski stadion imaće priliku da prisustvuju svečanosti kraja sezone i dodele pehara za prvaka države, nakon čega će "golubice" odigrati susret sa Beograđankama, koje su pre dva dana ubedljivo savladale u polufinalu Kupa Srbije sa 5:0.

Utakmica je zakazana za nedelju u 17 časova, a ceremonija uručenja pehara biće upriličena 15 minuta pre prvog sudijskog zvižduka. Klub poziva sve zaljubljenike u fudbal da dođu na Gradski stadion u nedelju da svojim prisustvom i navijanjem uveličaju proslavu titule prvaka Srbije za sezonu 2015/16, a potom da uživaju u majstorijama plavih golubica.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5568

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.