• Pregleda: 2105

ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedio ŽFK "Sloga" (9:0)

Kup utakmicu 1/4 finala, po lepoti prikazane igre i zalaganju pojedinih igračica, publika treba što pre da zaboravi. Bez obzira na visok skor, koji može da zavara, utisak je da su obe ekipe izašle na teren da "otaljaju posao". Dok se jedna ekipa trudila da ne primi gol, druga kao da se trudila da ga ne postigne...
ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedio ŽFK "Sloga" (9:0)

Iz plavo-belog tabora je bilo najavljeno da će okosnicu tima činiti igračice sa manjom minutažom. Tako je i bilo urađeno. Pružena je šansa svakoj igračici da se nametne i izbori svoje "mesto pod suncem", ali nekim igračicama očigledno više prija "debela 'ladovina".

U celini gledano igralo se sporo, neprecizno i nemaštovito - upravo na onakav način koji ne priliči ekipi koja je šampion Srbije i čiji krajnji cilj su Evropska takmičenja. U timu "plavih golubica" svojim zalaganjem se isticala Milena Nikolić.

Kup 1/4 finale: ŽFK Spartak - ŽFK Sloga 9:0 (6:0)

Golove su postigle: Marija Radojičić (7 min), Milena Nikolić (12, 27 i 42 min), Gaelle Enganamouit (40 min), Violeta Slović (45 i 73 min - oba K.U.) i Nevena Damjanović (79 i 82 min).

Rezultati ostalih utakmica:

  • Požarevac - Lask Crvena zvezda 4:3
  • Napredak - Novi Bečej 4:0
  • Mašinac : Nives 11:0

Polufinalisti su: Spartak, Požarevac, Napredak i Mašinac.
Datum žrebanja će se odrediti naknadno.

Izvor: ŽFK "Spartak"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.