Komentara: 0
Pregleda: 3234

ŽFK Spartak u 3. kolu protiv ŽFK "Mašinac"

30.08.2012. u 16:40h
Ženski fudbalski klub Spartak u 3. kolu nacionalne lige na svom terenu dočekuje ŽFK "Mašinac" iz Niša.
ŽFK Spartak u 3. kolu protiv ŽFK "Mašinac"

Nakon velikog uspeha i plasmana u Ligu šampiona među 32 najbolje ekipe Evrope, fudbalerke Spartaka su započele i takmičenje u domaćem prvenstvu. Subotičanke su pre dve nedelje (19.08.) pobedile BSK na njihovom terenu sa 5:0 i tako nastavile sa sjajnim rezultatima.

Posle 6 dana odmora igračice ŽFK Spartak ulaze u novu fazu intenzivnih treninga. Za vikend ih očekuje prvi veliki izazov u novoj takmičarskoj sezoni - derbi kola, utakmica protiv Mašinca iz Niša.

Utakmica se igra u nedelju, 2. septembra,  na Gradskom stadionu od 17 časova.
Ulaz na utakmicu je besplatan.

Nova pojačanja u ŽFK "Spartak" - Reprezentativke Kameruna, učesnice olimpijade u Londonu, Adrienne Iven Mihamle (1983) i Claudine Meffometou Tcheno (1990) su nova pojačanja Spartaka. Činićemo sve da se što pre adaptiraju i budu maksimalno na raspolaganju šefu stručnog štaba a u narednom periodu očekujemo još zvučnih pojačanja u Spartaku -izjavio je sportski direktor kluba, Bojan Arsić.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3234
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.