Komentara: 1
Pregleda: 3131

ŽFK "Spartak" - posle dovođenja slede i odlasci prvotimki šampiona Srbije

18.01.2013. u 10:43h
Izvor: ŽFK "Spartak"
ŽFK "Spartak" počinje pripreme 23. januara, pre par dana je doveo nova pojačanja, a pošto je prelazni rok u toku,a to podrazumeva dolaske i odlaske, stigle su prve ponude za neke od igračica šampiona Srbije.
ŽFK "Spartak" - posle dovođenja slede i odlasci prvotimki šampiona Srbije

Posle prvih pojačanja u ženskom fudbalskom klubu "Spartak" na red su došli i odlasci igračica za čije su usluge zainteresovane neke poznatije ekipe iz ženskog profesionalnog fudbala.

Aktuelni šampion Srbije pripreme za nastavak sezone zvanično počinje 23. januara kada bi se znao i preliminarni spisak igračica koje će se u nastavku sezone boriti za novu titulu i izlazak na evropsku scenu.

Dok se ekipa ponovo ne "premeri" dešavaće se određene igračke promene a to podrazumeva pored novih pojačanja nažalost i odlaske nekih od nosilaca igre subotičke ekipe. Postoje određena interesovanja, ali prelazni rok je tek počeo.

Marija Radojičić na pregovorima u Turskoj

Aktuelni šampion Turske u ženskom fudbalu Ataşehir Belediyesi želi da u svojim redovima vidi igračicu ŽFK "Spartak" Mariju Radojičić. Marija će u Tursku otputovati 19. januara 2013. godine gde će se zadržati nekoliko dana na pregovorima.

Igračica ŽFK „Spartak“ Jelena Čanković je na korak do prelaska u SC Freiburg (Germany).

Jelena će otputovati u Frajburg 22. januara 2013. godine gde će boraviti nekoliko dana radi pregovora sa Nemačkim prvoligašem. SC Freiburg već duži vremenski period prati Jelenu i pokazuje spremnost da je dovede u svoje redove. SC Freiburg je jedan od najjačih klubova u Nemačkoj i nalazi se u samom vrhu Bundeslige.

Sportski direktor ŽFK „Spartak“ Bojan Arsić istakao je zadovoljstvo činjenicom da su Spartakove igračice na meti velikih Evropskih klubova, što je dokaz dobrog, kvalitetnog i kontinuiranog rada kluba. U trku za Jelenom, pored SC Freiburg se uključila i Barselona.


Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3131

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.